Kemény Zsófi szerint az egyetemfoglalás egy „nagy közös műalkotás”

2020. szeptember 12. 11:45

Könyvadományozási demonstrációt tartottak a Vas utcában.

2020. szeptember 12. 11:45
null

Szeptember 8-án „könyvadományozási demonstrációt” szervezett az SZFE-hallgatók mellett kezdettől fogva kiálló Szépírók Társasága az olvasóközönség és az irodalmi szakma számára, amelynek során személyes üzenetekkel ellátott könyvadományokat gyűjtöttek az egyetem polgárainak – írja a Könyvesmagazin. Mint írják: „az így létrejövő »rendkívüli kézikönyvtár« darabjai idővel az egyetem könyvtárának állományába kerülhetnek, illetve a hallgatókhoz is eljuthatnak, és így, a személyes üzenetek által, mementóként szolgálnak majd a következő generációk számára is”.

A lap idézi Kemény Zsófi költő-slammert: „Az SZFE hallgatójaként és a #freeSzFE támogatójaként is hálás és büszke vagyok. Ezek a könyvek, és a személyes üzenetek akkor is megmaradnak, amikor már történelem lesz ez a hihetetlenül izgalmas időszak. Ez az egyetemfoglalás, a támogatók munkájával együtt, egy nagy közös műalkotás”.

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2020. szeptember 15. 01:11
Kedves Mandi! Most olvasgatom e hsz-okat. Csak gratulálni tudok. A sok antiszemita, a hölgyet aljasul sértegető, tudatlan, ostoba állat az Önök hű olvasói, hívei. Ennek az alantas bagázsnak dobják a moslékot, hogy csámcsoghassanak rajta. Ezeknek írnak. Bravó.
Sulammit
2020. szeptember 14. 15:03
Versenyeznek, hogy ki tud nagyobb marhaságot mondani. Ez a "műalkotás" nálam vezet.
Vidėken újrakezdő
2020. szeptember 14. 13:47
Jav: Jövő szombaton kiderül, ha igaz, országosan útlezárásokra készülnek.
rókabácsi
2020. szeptember 14. 10:38
meg kell szüntetni az állami finanszírozást! és azt csinálnak amit akarnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!