Bodrogi Gyula az SZFE-ügyről: Nem szabad szembeállítani a szakma tagjait

2020. október 26. 08:12

A döntés előtt szerinte meg kellett volna kérdezniük a Nemzet Színészeit.

2020. október 26. 08:12
null

A Heti napló című műsor stábjának az SZFE ügyével kapcsolatban megszólalt Bodrogi Gyula színművész, a Nemzet Színésze is – írta meg a Színház Online. Bodrogi azt mondta: szerinte a legnagyobb hiba az, hogy kormányzati részről nem kérdezték meg a Nemzet Színészeit, mielőtt döntést hoztak. „Nekik kellett volna elmondani először, hogy mi az alapítvány, nekik kellett volna először tudni, hogy mi az a kuratórium, meg hogy az egész miért van, és akkor ők már biztos, hogy tudtak volna szólni, én legalábbis biztos, hogy nem szabad ezt így kétfelé vinni, nem szabad szembeállítani a szakmát saját magával” – nyilatkozta Bodrogi Gyula.

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2020. október 26. 19:29
Nagyon helyes, hogy Vidnyánszky kerül oda, aki Mikszáth és Széchenyi kaliberű ember. dr. Szarka pedig mint Kazinczy Ferenc. Lesznek új mesterek, akiktől illemet, szép magyar beszédet, humanitást tanulhatnak az SZFE.-n. Ideje túllépni a komcsi főkön.
rókabácsi
2020. október 26. 17:16
ez nem szakma! ezek az ingyen élők! és még csak tanulok!? de már követelnek? hát ugye érdekes? egy vasat sem nekik!
józan paraszti ész
2020. október 26. 16:44
Tehát akinek el kell magyarázni, hogy mi az, hogy alapítvány, mi az, hogy kuratórium, majd az megmondja a tutit. Erre nincsenek szavak. Mondjuk azon,hogy nem tudja nem csodálkozom.
Porkoláb Zsuzsa
2020. október 26. 16:30
Békét kell hozzanak az egyeztetések, nincs olyan, hogy kitalál álproblémákat az SZFE ÉS HERGELI A TÖMEGET. Ez MÓDSZERESEN KITERVELT, ÁLSÁGOSAN FELÉPÍTETT reakció, VÖRÖSPROLETÁR felmenőkkel rendelkező rossz felnevelést kapó diákoktól. ŐK LENNÉNEK A FÉNY, E SÖTÉT HAZÁBAN, LELKEKEBEN HOMÁLY, EZÉRT VANNAK FIZETVE A SZÍNÉSZEK, NE SÖTÉTSÉGET HOZZANAK, hanem SZERETETET, BÉKÉT, HUMÁNUMOT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!