DK: Ne kaphasson tao-támogatást az a sportszervezet, amely ellen végrehajtás zajlik!

2020. október 20. 14:36

Ráczné Földi Judit elnökségi tag szerint az nincs rendjén, hogy „valaki elszórja a közpénzeket”, eltitkolja, hogy azokat mire költötte.

2020. október 20. 14:36

A Demokratikus Koalíció törvényjavaslatban kezdeményezi, hogy ne kaphasson társaságiadó-támogatást az a sportszervezet, amellyel szemben végrehajtás zajlik.

A DK elnökségi tagja keddi, online sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy pártja sok év pereskedés során rákényszerítette a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt, hogy kiadja, mire költötte a tao-támogatásként kapott közpénzeket. Az alapítvány nem teljesítette az erről szóló bírósági ítéleteket, ezért végrehajtást kellett elrendelni vele szemben – tette hozzá Ráczné Földi Judit.

A szervezet ennek ellenére továbbra is kapja a tao-ból származó állami milliárdokat; az nincs rendjén, hogy „valaki elszórja a közpénzeket”, eltitkolja, hogy azokat mire költötte, „de azért továbbra is belenyúlhat az adófizetők zsebébe” – értékelt Ráczné Földi Judit.

(MTI)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CirmoS
2020. október 20. 19:34
Mondja mindezt a DK. :-)))) Na jó, lapozzunk!
llnnhegyi
2020. október 20. 17:49
Disznó DK, Deviáns Klikk!
SaIamander
2020. október 20. 16:49
Korrekt!
nyugalom
2020. október 20. 16:21
ne kaphasson allami penzt az a párt, amelyik banyákat tart fenn! Dk iroda, niederbohóc, ki tud meg helyeket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!