Harminchét határsértőt vitt teherautójában egy holland embercsempész

2020. október 23. 12:48

Már Ásotthalomnál lebukott.

2020. október 23. 12:48
null

Harminchét határsértőt vitt teherautójában egy holland embercsempész az 55-ös úton. A férfit Ásotthalom térségében fogták el a rendőrök péntekre virradóra – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Deák Sándor közölte, a belga rendszámú gépjárművet igazoltatásra állították meg a rendőrök. A raktér ellenőrzésekor 37 – magát szír, illetve afgán állampolgárnak valló – határsértőt találtak. A holland állampolgárságú sofőr ellen – őrizetbevétele mellett – embercsempészés gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezi letartóztatását.

(MTI)

Nyitóképünk illusztráció, egy bánrévei határellenőrzést ábrázol. Forrás: MTI/Vajda János

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2020. október 23. 19:25
Oda kellene adni a szlovákoknak. Azok pedig elbánnak vele, mint a hollandok a szlovákkal.
Mich
2020. október 23. 18:28
Nem kell bántani őket! Ezek mind Donáth Anna barátai, csak őt akarták meglátogatni..
civis72
2020. október 23. 18:03
Holland állampolgár ...jelentsen az bármit
Mandarin.
2020. október 23. 17:51
Szerencsére élnek a Magyarországon elfogott migránsok, ha megfulladtak volna a zárt raktérben most már a hollandok fasiszta diktatúra által elkövetett népirtással vádolnák a magyarokat, telekürtölnék a világsajtót ostoba hazugságokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!