Négyszáznál is több határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

2020. október 26. 09:14

Az elmúlt héten az ország területén 899 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza.

2020. október 26. 09:14
null

440 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 149, szombaton 140, vasárnap 129 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon 22 határsértőt fogtak el. Az elmúlt héten az ország területén 899 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza. A megelőző héten – október 12-étől 18-áig – ez a szám 923 volt. A román, ukrán és horvát határszakaszon 48 embert fogtak el az elmúlt héten. Embercsempészés miatt hat gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

(MTI)

(Fotó: MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2020. október 26. 10:12
Talán egy kicsivel erőteljesebben kellene fellépni, nem csak "visszakísérni a határkerítéshez". Gondolok itt megfélemlítésre, májkrémes szendvicsre, de lehetne Mohamed karikatúrákat is mutogatni nekik, egy éjszakára disznóól mellé elszállásolni őket.
PTYA
2020. október 26. 09:46
A fenéket, migránsok nincsenek is, Horn Gábor már ezerszer elmondta. Az alagutakat is a Zorbán áshatta.
Nehidd El
2020. október 26. 09:42
Addig gyönyörködjetek a fenti kerítésben, amíg van. Amint sikerül elhülyíteni annyira az emberek többségét, hogy a nihilre és a káoszra, azaz az O1G-koalícióra szavazzanak, egy intézkedésben nyilvánvalóan rögtön meg fognak tudni egyezni az Apró-klán keblén: hogy azonnal visszavonják az élőerős védelmet a határról. És akkor egy hónap múlva már nem ezren, hanem tíz- és százezren érkeznének hetente a határunkhoz, ahol az OSF filantrópjai mint tiszteletjegyet osztogatnák az erővágókat, hogy hadd bontsák csak le ezt a borzalmas kerítést. Mert a határok funkciója nem az elválasztás, hanem az összekötés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!