Sziszegve hazaárulózták le Vágó Istvánt

2020. október 18. 19:47

„Az egyik nagyon rossz tulajdonságom, a megbocsátás nem képessége” – mondta el Tatár Csillának az ATV műsorában az ex-kvízprofesszor.

2020. október 18. 19:47
null

Nem bojkottálja tovább az ATV-t Vágó István – írtuk meg augusztus végén. Ismeretes: az egykori tévés nyár elején azért döntött a bojkott mellett, mert véleménye szerint a Heti Napló egyik adása, mely az MSZP videójában szerepelt álmentős Németh Atináról szólt, akár a kormánymédia terméke is lehetett volna.

Az ATV azonban saját oldalán jelentette be, hogy  beszélgetést kezdeményeztek Vágó Istvánnal, mivel a csatorna „nagyra becsüli” személyét. A találkozón a hegyvidéki önkormányzat tagja megvitatta véleménykülönbségét Németh S. Szilárddal, a televíziós csatorna vezérigazgatójával, melyet követően Vágó úgy döntött visszatér az ATV képernyőjére.

Az ex-kvízprofesszor azóta szerepelt már a Nap híre egyik adásában, nemrég pedig Tatár Csilla vendége volt a csatorna egyik műsorában. Ebből látható egy előzetes az alábbi videóban, melyből kiderül: Vágó úgy érzi, azt mondhat, amit akar. Megtudjuk továbbá azt is, hogy egyszer „szarházi hazaárulózták” a Gyurcsány-párt budai önkormányzati képviselőjét, akinek nem erőssége a megbocsátás sem.

 

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. október 20. 09:49
baltát a favágónak!
Aerion
2020. október 20. 09:04
Nincs olyan, hogy 'nemképessége'. Egyébként, szarházikám, ebben a tulajdonságban megegyezünk.
szürkeSzarvas
2020. október 20. 05:20
Azért hazaárulózták le,mert az. Most is AZOK KÖZÖTT "politizál". Vén nagyarcú biboldója.. :)
Héja
2020. október 19. 16:23
"... a megbocsátás nem képessége..." Beszélni magyar rossz?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!