Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Csillag Tamás fideszes képviselőkön tesztelné az orosz vakcinát

2020. november 06. 21:15

A momentumos politikus szerint ha működik, ha nem, ők csak nyerhetnek.

2020. november 06. 21:15
null

Csillag Tamás, a Momentum egyik alapítója hozzászólást írt Szijjártó Péter bejelentéséhez, amely szerint decemberben orosz oltóanyag érkezhet Magyarországra – írta meg az Origo. A Momentum egyik alapítója, a párt 2019-es EP-listájának negyedik helyén szereplő Csillag Tamás a volt indexesek blogjának azon cikke alatt kommentelt a Facebookon, amiben arról volt szó, hogy decemberben orosz koronavírus elleni oltóanyag érkezhet Magyarországra. „Van 133 bátor ember, akit önként jelentkezőnek szeretnék ajánlani az orosz oltóanyaghoz. Ha működik, ha nem, mi csak nyerhetünk!” – írta Csillag Tamás. A 133 emberrel nyilván a fideszes országgyűlési képviselőkre utalt.

Kép forrása: Csillag Tamás Facebook-oldala

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
godless
2020. november 09. 10:04
Molnár Csaba (dk) reloaded..
koronaszepe
2020. november 08. 12:00
Mégis, ki a faszon kellene? Az első oltásokat a kormánytagok, a frakciótagok kell hogy kapják. Kin akarnak kísérletezni?
Tibesz26
2020. november 08. 09:08
ugy álcsucson rugnálak hogy elrepüslza plutoig csillag tamaás inkább a saját embereidet oltanád be a vakcinával te rohadék köcsög ugy agyonrugnálak trágyába nyomnála arcon rugnálak de ugy hogy elrepülsz a plutoig a bandáddal együtt
Hájas Gerzson a buzik megríkatója
2020. november 07. 20:32
Stern elvtársnak szó szerint debil mikiegér feje van
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!