Illegális bevándorlás: minek alagút, ha van csónak?

2020. november 19. 07:22

A csónak az új sláger, naponta próbálnak a Tiszán átkelni és illegálisan behatolni az ország területére.

2020. november 19. 07:22
null

Két csoport is csónakkal lépte át a magyar-szerb határt illegálisan Szegednél, a Tiszán csütörtökre virradóra – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Szabó Szilvia közölte, az első csoportot a rendőrök egy órakor fedezték fel. A hét férfi líbiai állampolgárnak vallotta magát. Két órával később is megállítottak egy csónakot a járőrök, amelyben nyolcan ültek, ők szír állampolgárnak vallották magukat – tudatta a százados. A rendőrök az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz. 2009-ben 15 koszovói migráns vesztette életét Szeged alatt a Tiszán, miközben megpróbálták csónakjukkal illegálisan átlépni a szerb-magyar határt.

(MTI)

Kép forrása: Facebook

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr. Black
2020. november 19. 17:30
Nem akar itt maradni senki, hisz még a bennszülöttek is elmentek innen,százezrével !
Mandarin.
2020. november 19. 17:08
Azt hiszik ha csónakkal jönnek akkor maradhatnak az unió területén, úgy mint Olaszországban. Ezek a líbiaiak eltévedtek, miért jöttek kerülővel az EU déli határára?
elfújta az ellenszél
2020. november 19. 11:06
Nem kell visszakisérni őket, úgyis visszaviszi a sodrás, amikor kidobták a csónakból
mokány
2020. november 19. 09:30
Búvár Kund dologra !!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!