Olvasnivalót ajánlott a karanténban lévő Szijjártónak Orbán Viktor (videó)

2020. november 12. 13:29

Camus Pestisét.

2020. november 12. 13:29
null

A közösségi oldalán tette közzé azt a videót Orbán Viktor, amelyben a koronavírus-fertőzött, karanténban lévő Szijjártó Péterrel beszélget. A külügyminiszter elmondta, hogy a betegség mentálisan kicsit még megterhelőbb, mint fizikailag.

„Nagy szerencséd van, hogy fiatal vagy, mert ha hatvan fölött lennél, ez lehet, hogy ez elvisz. Innen lehet jól látni, hogy az időseknek, meg a szüleinknek – édesapám most volt 80 éves egy vagy két nappal ezelőtt – tehát, amit mondunk nekik, azt komolyan kell venni. Mert akármit is éltek túl, érted, hiába élték túl a világháborút, meg '56-ot, meg a komcsikat, ez egy olyan betegség, ami egészen egyszerűen elvihiti őket. Ezt nagyon komolyan kell venni” – mondta Orbán Viktor, aki olvasnivalót is ajánlott miniszterének.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tacsi90
2020. november 12. 20:32
Mekkota egy modoros erőltetett beszélgetés...ezekbe semmi emberi nincs. Mintha valami "zs" kategóriás színészek lennének a Barátok köztből.
Pierre
2020. november 12. 17:49
Lemondásra szólítja fel a Párbeszéd Papp Dánielt, az MTVA vezérigazgatóját, továbbá panaszt tesz a médiahatóságnál, és fel is jelenti a köztelevíziót a törvényellenes működése miatt, amelyet kiszivárgott hangfelvételek támasztanak alá. Kiszivárgott hangfelvételek támasztják alá, hogy az évi 97 milliárd adófizetői forintot eltapsoló köztelevízió a kormányzat engedelmes propagandagyáraként működik, a hírhamisításról ismertté vált Papp Dániel vezénylete mellett.
Pierre
2020. november 12. 17:44
ez a hir sem jutott el a kesma-porazon tartott mandinerig: Egy, a Szabad Európa birtokába került hangfelvétel bizonyítja, hogy a köztévénél kimondták: a kampányban a kormányt kell támogatni, akinek pedig ez nem tetszik, az adja be a felmondását. "Elsősorban migráció, elsősorban Brüsszel, és egyebek. Itt akárki akármit szeretne hallani, el fogom keseríteni, nem lesz kivétel. Aki be van osztva, rákerülhet a sor, hogy a megfelelő narratíva, a megfelelő módszer és irányvonal mentén anyagot kell írjon róla. Továbbra is az a felállás, hogy akinek ez nem tetszik, annak be kell menni a főnökhöz, be kell adni a felmondását, és el kell menni. Nem kötelező senkinek itt dolgozni." https://www.szabadeuropa.hu/a/szerkesztoi-utasitas-a-koztevenel-ebben-az-intezmenyben-nem-az-ellenzeki-osszefogast-tamogatjak-mtva-fidesz/30940923.html
Pierre
2020. november 12. 17:20
Az apja tulelte a komcsikat... Igy csak szociopatak kepesek hazudni. Szemrebbenes es buntudat nelkul, alternativ valosagot krealva. Nincs gatlas, nincs erkolcsi hatar, semmi. Mint trump.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!