Orbán Viktor összehívta az Egészségügyi Tudományos Tanácsot

2020. november 05. 13:02

Már ülésezett is a tanácsadói testület.

2020. november 05. 13:02

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön megbeszélést folytatott az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) elnökségével Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A tárgyaláson részt vett Mandl József, az ETT elnöke, Wittmann Tibor alelnök, Csala Miklós, a tanács titkára valamint a testület további tagjai: Dóczi Tamás, Poór Gyula, Sótonyi Péter és Vörös Attila professzorok. Az Egészségügyi Tudományos Tanács az egészségügyért felelős miniszter javaslattevő, véleményező és tanácsadó testülete, mely állást foglal és ajánlásokat dolgoz ki az orvostudományi kutatásokkal kapcsolatos általános érvényű etikai kérdésekben, kidolgozza az orvosbiológiai, klinikai kutatások elveiről és gyakorlatáról szóló etikai irányelveket, valamint az egészségüggyel kapcsolatban jogszabályalkotást is kezdeményezhet.

(MTI)

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zakar ZoItán BéIa
2020. november 05. 19:22
Akkor baj van.
peter.jordanson
2020. november 05. 16:19
Kásler hol van? Ha már nincs külön eü. miniszterünk. MIért kell így dugdosni őt ebben az ócska bábszínházban, mint a lopott szajrét, kedves kesmanyikok?? Ő kellene legyen a leginkább felelős az egészégügy és az oktatás állapotáért, számonkérhető módon. HOL VAN?
nyugalom
2020. november 05. 13:44
Itt mindenki nagyon okos, tudos, virologus! Miert nem tesznek valamit? Mit talaltak ki, hany embert gyogyitottak meg? Mi is van a vilagban?. Ja, hogy itt osszegyűltek a fizetett huhogok!
Szuverén maffiaállam
2020. november 05. 13:39
Válságstábot kell összehívni a Karmelitában a Fradi katasztrofális szereplése miatt is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!