Súlyos állapotban került kórházba Balázs Fecó

2020. november 18. 19:07

A Retro Rádióban jelentette be a műsorvezető, Várkonyi Attila, hogy Balázs Fecó kórházban van.

2020. november 18. 19:07
null

A Retro Rádióban jelentette be a műsorvezető, Várkonyi Attila, hogy Balázs Fecó kórházban van és súlyos az állapota.

„Balázs Fecó családjával egyeztetve abban maradtunk, hogy ha a rajongók, a barátok, a zenészek, Önök, a rádió hallgatói szurkolnak, izgulnak, imádkoznak érte, az mindenképp segítséget jelent Fecónak. Kérek mindenkit, hogy gondoljon szeretettel rá, a csodálatos percekre amit együtt töltöttünk, a dalokra, amelyekkel megajándékozott bennünket. Én hiszek az összefogás erejében… Bízzunk benne együtt, hogy legalább ennyivel segíthetünk, hogy Fecó felépül és hamarosan újra láthatjuk a színpadon…” – mondta a műsorvezető.

Balázs Fecó négy évvel ezelőtt szívritmus-zavara miatt válságos állapotba került, de hosszú lábadozás után felépült betegségéből. Hosszú kihagyást követően idén augusztusban a raktárkoncert-sorozat keretében állt újra színpadra nagyzenekarral.

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Czápa
2020. november 19. 17:47
Hajrá Fecó! Tavasszal találkozunk a Fradi meccsen!
21 gramm
2020. november 19. 16:08
A 80-as évek elején tinédzserként minden száma a korállal belém égett. Minden hangot, minden akkordot ismertem, tudtam. Aztán 90-ben amikor egy brutál szerelem de ellentmondásos kapcsolat végén a szerelmem haldoklott, előjöttek a semmiből ezek a dalok, "Amit nem mondhattam el", "Hangoddal ébreszt a szél", "Kevés voltam neked"..., és a gyászban fetrengtem, úgy éreztem ezek a zenék mindent elmondanak, amit érzek. Balázs Fecó nem csak egy zenész. Egy művész, egy költő is. Szóval Fecó, nem mehetsz így el, Maradj velünk!!!
Bitrex®
2020. november 18. 22:01
Ne állj meg soha! https://www.youtube.com/watch?v=lQmg3xXyLag
ousiv
2020. november 18. 21:55
Dolly Troll!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!