Ötvenkilenc migránst és egy embercsempészt tartóztattak le Kiskunhalason

2020. december 19. 13:38

A Készenléti Rendőrség munkatársai Kiskunhalas belterületén megállítottak egy magyar rendszámú teherautót, amelyet egy román állampolgár vezetett.

2020. december 19. 13:38

Ötvenkilenc migránst és az őket szállító román embercsempészt fogott el a rendőrség Kiskunhalason szombat reggel – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A tájékoztatás szerint a Készenléti Rendőrség munkatársai Kiskunhalas belterületén megállítottak egy magyar rendszámú teherautót, amelyet egy román állampolgár vezetett. A jármű rakterében 59 illegális migráns bújt meg. Magukat szír és algériai állampolgárnak vallották, személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni – ismertették. A rendőrök a román sofőrt elfogták, őrizetbe veszik, majd kezdeményezik letartóztatását – írták. Kitértek arra is, hogy a migránsokat kihallgatják, majd visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

(MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aleb19
2020. december 19. 16:35
Halotthűtő konténerek érkeztek a nyíregyházi a Jósa András Oktató Kórház udvarára -- gyere mama kezdodik ...csak az a nyugger kap 13. havit aki tuleli ezt a jarvanykezelesi ragyaspinteres elqrast
Newman
2020. december 19. 16:25
Témához, hogyan keletkezik 59migráns?!! Ki, kik engedik át a határon?! Talán vizsgálódni kellene!!! A védelem nem azért kerül sokba, hogy átjárható legyen!!!
catalina9
2020. december 19. 15:11
Ötvenkilenc migránst és egy embercsempészt tartóztattak le Kiskunhalason" Kunhalmi Ágnes: Ezt csak a Fidesz találta ki..
matykox
2020. december 19. 14:26
Talán el kellene azon is gondolkozni, hogy a tömeges (mondjuk féltucatnál több manus) csempészetet sokkal szigorúbban kellene büntetni. Mondjuk alsó határ a 3 év letöltendő, engedmény vagy bármi könnyítés nélkül. De tőlem akár 5 év is lehetne a minimum.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!