Halmai Gábor kikelt a kormánypárti szavazók ellen

2021. január 05. 19:06

Az Élet és Irodalom hasábjain sértegette a Fidesz szavazóit a jogtudós.

2021. január 05. 19:06
null

„Trump és Orbán – avagy kit hibáztassunk autokratánk sikeréért” címmel írt cikkében sértegeti a kormánypárti szavazókat Halmai Gábor – szúrta ki az Alapjogokért Központ. Az írásban (mint a mellékelt kép is mutatja) többek között olyan gondolatok olvashatók, mint „Orbán is bizton építhetett arra, [...] hogy ti, idősebb, kevésbé iskolázott emberek hajlamosak vonzódni a hagyományos kulturális értékekhez, nacionalista és xenofób célokhoz, ódivatú nemi szerepekhez, elutasítani a társadalom perifériájára szorultakat, menekülteket.”

Címlapkép: YouTube

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fiatus
2021. május 31. 08:55
Az idősebb emberek még emlékeznek arra amit a Halmai Gábor féle Neo-marxista bűnözők műveltek Magyarországon. A műveltségi deficit kérdését pedig oly módon lehet orvosolni, hogy etnikai alapú népességarányos rendszert vezetünk be az oktatásban. Diákok és tanárok esetében egyformán. Így lehet biztosítani, hogy nem szorulnak ki a feketék az oktatási rendszerből és Halmai népe sem azt oktatja az ELTÉ-n, hogy a férfiak is tudnak szülni.
syphax
2021. január 07. 18:24
P-s.: SZABVÁNY LIBERÁLGENYÓ TAKONYDARAB AZ ÜRGE.
syphax
2021. január 07. 18:22
Halmai G. hazug egy zsidaj. Ő is mint szadeszos faszi hqazug...De! Nem azért HAZUG mert zsidaj, hanem mert szadeszos...még mindég!
Saksafar
2021. január 06. 19:48
"Trump és Orbán - avagy kit hibáztassunk autokratánk sikeréért?" Keresgélj a dákópárt környékén te szerencsétlen, gyorsan megtalálod a választ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!