Lekerült a lélegeztetőgépről a KDNP frakcióvezető-helyettese

2021. január 05. 21:42

A gyógyulás útjára lépett Dr. Aradszki András.

2021. január 05. 21:42
null

Az Érdi Hírek értesülése szerint Dr. Aradszki András KDNP-s országgyűlési képviselő jobban van, lekerült a lélegeztetőgépről, nemsokára egy Budapest közeli rehabilitációs intézetben folytathatja a felépülést.

November 20-án derült ki, hogy a politikus megfertőződött a koronavírussal, majd a KDNP december hetedikén közleményben tudatta, hogy a kereszténydemokrata politikus a fertőzés miatt intenzív osztályra került.

Címlapfotó: MTI / Kovács Attila

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2021. január 06. 17:33
Mielőbbi felépülést és teljes gyógyulást!
retsag
2021. január 06. 12:51
Milyen "ember" az, aki egy ilyen hírt diszlájkol?
balbako_
2021. január 06. 09:23
Innentől gyors gyógyulást kívánok neki.
CyberG
2021. január 06. 08:11
4 aberrált összefo.ás párti, erre "down votet"-ot nyomott... Hiába már reménykedtek benne, hogy B."liberálisnak hazudott, de kőkomcsi DK-s " Anett, aki azért kívánt erőt Aradszkinak a felgyógyuláshoz, hogy utána "földbe döngölhesse", hullarabloként megkaparintsa Aradszkai egyéni mandátumát... Ne felejtsük el Anettka, akkor jelentette be, hogy ő lesz a DK/összefo.ás jelöltje, amikor Aradszkit lélegeztető gépre tették... Persze ez nem volt nyilvános info, de a helyi közigazgatásban mindenki tudta... Így Anettka férje is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!