Magyarország lélegeztetőgépeket adományoz Ukrajnának

2021. január 22. 15:13

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével juttatja el az életmentő egészségügyi védőeszközöket keleti szomszédunkba.

2021. január 22. 15:13

A magyar kormány ötven lélegeztetőgéppel segíti Ukrajnát a koronavírus-járvány elleni védekezésben – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a tárca a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével juttatja el az életmentő egészségügyi védőeszközöket Ungvárra, ahonnan azok kilenc nyugat- és kelet-ukrajnai megye negyvenhat egészségügyi intézményébe kerülnek.    A szállítmányt pénteken indították útjára a KKM és a segélyszervezet képviselőjének jelenlétében – írta a minisztérium.

(MTI)

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
glensi
2021. január 23. 13:29
Még két ilyen agyament, logikátlan és demagóg megnyilvánulás, és mehetsz a kukába. Ne vedd fenyegetésnek, nem annak szántam.
Magyarok Pásztora
2021. január 22. 15:47
Kárpátaljának, nem?
bakafánt
2021. január 22. 15:38
Mi már csak így vagyunk ezzel:néhány éve szerbiát segítettük gázzal.Pedig épp eleget gyaláztak ők is...
villogókékfog
2021. január 22. 15:34
A hálátlan és rosszindulatú aljanépnek... Hát nem is tudom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!