Vágó: Varga Judit botránya miatt foglalkoznak Hiesz „bűnös” beoltásával

2021. január 29. 07:19

A DK politikusa szerint mindenkinek meg lehet a véleménye arról, melyik a nagyobb disznóság.

2021. január 29. 07:19
null

„Varga Judit 192 milliós bankhitelére és több millióra rúgó CSOK-os botrányára ellenzéki polgármesterek »bűnös« beoltatásával vág vissza a kormánypropaganda.Hogy melyik a nagyobb disznóság, arról mindenkinek meglehet a véleménye. De legalább többé nem mondhatják, hogy az ellenzék oltásellenes” – írja Vágó István a baloldali oltásmutyit relativizálva.

Kép forrása: Vágó István Facebook-oldala

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2021. február 06. 11:02
Vigyázat, Vágó elvtárs, ebből kognitív disszonancia lesz: akkor Tóth Berci elvtársad is törvényt sértett? Ha nem, akkor Varga Judit se? Vagy már előre félrerakjátok a jogállamot, és személyre szabottan kezeljük ugyanazokat a szabályokat? De akkor megsértődnél, ha téged meg ilyrn alapon l'art pour l'art felakasztanánk, mint a tieid nagypapijai játszották anno az ilyet?
panka45
2021. február 02. 10:09
Vágó Pista bácsi Tóth Bertalan CSOK-járól is írhatna esszét.
syphax
2021. február 01. 09:14
TISZTÁZZUK VÉNHÜLYE ZSIDÓBALFASZ VÁGÓ-BAROM!!! VARGA JUDITNAK NINCS ÉS NEM IS VOLT Ú.N. "BOTRÁNYA". AZ CSAK A TI HÜLYE FEJETEKBEN "TERMETT MEG"--ANNYIRA SZERETNÉTEK VALAMI ILYESMIT "A NAGY VALÓTLANSÁG ÉS HAZUGSÁG ÖZÖNEITEK VILÁGÁBAN AGYILAG MEGTEREMTENI", MERTHOGY A VALÓSÁGBAN NINCS ILYEN, TE ÁLLAT! BAZZDMEG A ROHATT ÓHÉBER KÚÚRVAANYÁDAT TE BAROM!
Bájron
2021. január 30. 20:56
Pityu,te inkább a wc kagylót surpákold a pofáddal!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!