Nagy Ervin SZFE-ügyben: Gyalázat, ami itt történt

2021. február 08. 11:19

Szinetár Dóra szerint az SZFE-n lobotómiát hajtanak végre. Alföldi Róbert is poszolt egyet a „temetésről”.

2021. február 08. 11:19
null

Nagy Ervin az SZFE Vas utcai épülete, a most elbúcsúztatott Ódry Színpad elől üzent, a szimbolikus temetésről. Szinetár Dóra és Alföldi Róbert ugyancsak. „Szégyen, gyalázat, ami itt történt. A magyar kultúra egyik legsötétebb pillanata. Soha nem fogom elfelejteni a mai napot és azokat sem, akik ezt tették szeretett iskolámmal, kollégiumommal, szakmám bölcsőjével. Szégyelljék magukat! Feketével írták be nevüket a hazai szìnháztörténetbe. Nem gondoltam, hogy mindez megtörténhet, de biztos vagyok abban, hogy azt a szellemi örökséget és tudást, amit Magyarország legjobb szakembereitől itt kaptunk, nem lehet eltiporni” – írta Nagy Ervin, a Katona József Színház színésze, miután piros és fehér virágokat helyezett el a Színház- és Filmművészeti Egyetemnél.

Szinetár Dóra a következőképpen nyilvánult meg a Facebookon: „Kicsit úgy voltunk a »Főiskolával«, mint a szülő a sok szempontból neveletlen gyerekével. Tudtuk, gondoltuk, miben kellene változnia. Dacos volt néha, és nem mind tudtuk jól viselni a kamaszkorának egyes sajátosságait, de szerettük. A mi gyerekünk volt. Ezt a gyereket most lobotómiával kezelik, és átoperálják, hogy ne is emlékeztessen senkit arra, aki volt. Furcsa üresség van ilyenkor az emberben, és a sajnos megválaszolható, de mégis megválaszolhatatlan kérdés... hogy miért?”

Alföldi Róbert sem akart kimaradni: „Az Ódry Színpadon 1959. február 19-én volt az első bemutató. A 62. születésnapját  már nem élhette meg”írja keseregve.

(Facebook, Mandiner)

Kép forrása: Nagy Ervin Facebook-oldala

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egripeti77
2021. február 09. 07:27
Reméljük végre vége lesz a megaláztatásoknak és abbúzusoknak, mint "kamaszkori" sajátosságoknak. Persze Ervin könnyen beszél, nem valószínű, hogy 2 méteres testét abbuzálták volna. Dórihoz meg nem mertek nyúlni a szülők miatt. Trokán Nóra viszont így sem úszta meg....
MZXX
2021. február 08. 23:02
Bezárt az Ascher-cafe. Jaj, mi lesz most, jaj mi lesz most?
annamanna
2021. február 08. 19:39
Mi Vágási Ferit akarjuk látni a színpadon, aki beszáll az internetbe! És reméljük, Szarka Gábor és Orbán Viktor is folytatják ígéretesen kezdődött színészi karrierjüket!
Julismama2
2021. február 08. 17:29
A gyalázat ez: https://pestisracok.hu/zeneiskola-helyett-freeszfe-kozpont-niedermullernek-mindenre-van-progressziv-megoldasa/ .........hogy rohadnátok meg ott ahol vagytok............
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!