Szijjártó: Burger King? KFC? Tamási-Hús!

2021. február 19. 17:50

Az új élelmiszeripari beruházás 255 munkahelyet teremt Tamásiban.

2021. február 19. 17:50
null

A Tamási-Hús Kft. 120 százalékkal növeli gyártási kapacitását a szeletelt bacon-termékek tekintetében, ami azt jelenti, hogy 255 új munkahely jön létre Tamásiban. A vállalati létszám is 500 fölé emelkedik – jelentette be Szijjártó Péter közösségi oldalán. A 14 milliárd forintos beruházáshoz a kormány 3,5 milliárd forintnyi támogatást biztosít.

Nyitókép: Facebook

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2021. február 20. 12:56
Nekem a "vissza nem térítendő támogatások" fájnak. Ne "nemzeti ajándékokat" adjanak magánvállalkozásoknak. Szálljon be az állam részvényesként. Részvénytulajdonosként vállaljon meghatározott ideig tartó elidegenítési tilalmat a tulajdontészére, majd adjon elővásárlási jogot magának a cégnek és a többi részvényesnek. Vagy adjon kedvezményes hitelt, de ne ajándékot. (Még munkahelyteremtési vállalás mint "viszonzás" címen se.)
Valodi
2021. február 19. 18:57
14 milla ÁFA forintocska támogatás munkahelyenként.... Nem semmi! Ha meg még a Lipóti Pékséget is hozzászámolom, az is most kapott EGY munkahely "teremtésére" 26 milliót, a MIZO tejjel már meg is van az ország "élelmiszer önrendelkezése"! Csak kell hozzá még vagy ötszáz kamion....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!