Zsigmond Emőke SZFE-ügyben: A tetővel kezdik az építkezést

2021. február 19. 11:53

A színésznőnek az a mese jutott eszébe az SZFE-vel kapcsolatban, amikor a bolond a ház építését a tetővel kezdte.

2021. február 19. 11:53
null

Zsigmond Emőke, az Örkény Színház színésznője a Papageno interjújában arról mesélt, hogy éli meg a vírushelyzetet, mit jelent számára társulati tagnak lenni és mit gondol az SZFE ügyéről.

Az SZFE-vel kapcsolatban elmondta:  „Egy Mátyás királyos mesét juttat eszembe, amikor a bolond a ház építését a tetővel kezdte. Nagyon sokat nevettem rajta kiskoromban, élénken emlékszem a remegő lábú munkásokra. Tartották a tetőt, hogy a falat lassan aláépítsék. Meg kéne néznem újra, mert már elfelejtettem, de úgy emlékszem, hogy összedőlt. Biztos a gravitáció miatt. Nem vagyok építész, de én alulról kezdeném.”

Kép forrása: Zsigmond Emőke Facebook-oldala

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. február 22. 14:15
Na ilyen szinten állnak a ripacsok, mint ez a szerencsétlen Zsigmond Emő. Ezek minden nyilatkozatukkal csak azt bizonyítják, hogy milyen hülyék. Ennyi.
Tanner
2021. február 22. 13:56
Ez a nyilatkozat után dőlni fognak a szerepek és persze a pénz is és a következő MeeToo fordulóban 20 év múlva újra szerepel azzal, hogy egy gonosz megsimogatta a borzasát és ettől félresiklott az élete.
scavok
2021. február 20. 22:51
Úr Isten! Ez a nő egy zseni. Nem szabadna hagyni, hogy elkallódjon. Formalinban kellene megőrizni az utókornak.
NeMá
2021. február 20. 00:27
Hát nem tudom, de itt senki nem akart építkezni! Mindig büdösen jött haza a gyerek, anyuci bement és megkérte a lurkókat néha takarítsanak és néha szellőztessenek! Erre elkezdtek hisztizni, hogy nekik ez így jó ne szólj bele, inkább adjál több zsebpénzt! Nekem erre emlékeztet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!