Emlékhelyet állítottak a megfogant, de meg nem született gyermekeknek Kaposváron

2021. március 26. 07:37

A kaposvári Keleti temetőben található az emlékhely.

2021. március 26. 07:37
null

Emlékhelyet állítottak a megfogant, de meg nem született gyermekeknek a kaposvári Keleti temetőben – közölte Szita Károly Kaposvár polgármestere pénteken Facebook-oldalán.

A polgármester bejegyzésében azt írta: „Fontos, hogy emlékezzünk azokra is, akik nem kapták meg a lehetőséget arra, hogy mosolyukkal találkozhassunk, ám ettől ők még ugyanúgy közösségük részei lettek, s léteznek szüleik, szeretteik szívében!”

Kép forrása: Facebook

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. március 27. 04:27
Az emberiségnek mára el kellett volna odáig jutnia,hogy abortuszt kizárólag egészségügyi vészhelyzetben szabad alkalmazni.
certus
2021. március 26. 10:14
Gyerekek, kifogtunk itt egy aktivistát.
... az oláhokat
2021. március 26. 09:47
Az abortált magzatok áldozatok, de nem a jog fogja őket megvédeni, hanem a szüleik jóakarata, szeretete, önfeláldozása, a felelősség növekedése a közfelfogásban, állam által adott lehetőségek, végső esetben segitség.
AROON
2021. március 26. 08:58
Ha nem lenne abortusz, már több mint 12milliagrdan lennének a földön. Vajon az jobb lenne? Sem ivóvíz sem élelem, éhezés és halál lenne. Jobb lenne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!