Magyar drogháború a közösségi médiában

2021. március 03. 20:48

A Drogkutató Intézet szakmai álláspontjára reagált a szélsőliberális Legalizálj egyesület, kiknek sajátos stílusban fogant levele sem maradt reflexió nélkül.

2021. március 03. 20:48
null

Az adok-kapok kiindulópontjáról itt írtunk. A Legalizálj Egyesület személyeskedő levéllel vette fel a kesztyűt a szakmai közleménnyel, a Drogkutató Intézet munkatársait kezdte listázni, mivel azok nem támogatják a „haladás” szellemét.

írta Orbán Balázs a Facebook-oldalán.

A Drogkutató Intézet válaszlevelében így fogalmazott: „Az Önök által képviselt propaganda szerű lejáratás és ideológiavezérelt kommunikációval szemben Intézetünk a tudományos tények és közérthető ismeretterjesztés talaján áll.”

(A kép illusztráció. Forrás: MTI)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2021. március 04. 13:12
"Sőt! Az első jutalomadag a tízszerese lenne a megengedhető maximumnak!" ???
Nyugati Ádám
2021. március 04. 10:33
A drogfogyasztás társadalmi szintű tolerálása, a terjesztéssel és a fogyasztással összefüggő liberalizáció mindenütt megoldhatatlan társadalmi jelentőségű problémát kreált. Nem véletlen, hogy a leggyorsabban fejlődő országokban, pl. Szingapúr, Kína, a droggal összefüggő szabályszegést súlyosan, Kínában akár halállal is büntetik. A droghasználat liberális kezelése azoknak az országoknak a jellemzője, amelyekben már a közeljövő sem számít.
Vakfolt
2021. március 04. 07:32
Ne intézményeket támadj, hanem személyeket, mondta Alinsky bácsi. És lám nini!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!