Támogatásra szorul a Bem Mozi

2021. március 29. 20:07

Mi nagyon szeretnénk továbbra is a kedvenc mozitok lenni, megkongatni a filmkezdetet jelző gongot, remek cseh söröket csapolni, na meg hideg fröccsöket tölteni a poharatokba – írja a Bem Mozi.

2021. március 29. 20:07
null

Hétfői bejegyzésében adott borús helyzetjelentést a belváros kedvelt és – békeidőkben –pezsgő Bem Mozija. 

„A tények: nulla bevétel, milliós havi bérleti díj. Eddig saját erőből tettük, amire képesek voltunk.(...)  de egyedül már kevesek vagyunk az elkövetkező napokra, hetekre, hónapokra.” – írják a bejegyzésben.

„Mi nagyon szeretnénk továbbra is a kedvenc mozitok lenni, megkongatni a filmkezdetet jelző gongot, remek cseh söröket csapolni, na meg hideg fröccsöket tölteni a poharatokba. Ha neked is fontos, hogy legyenek még ilyen pillanatok, napok és esték a Bemben, most arra kérünk, támogass bennünket!” – buzdítják olvasóikat, majd több támogatási alternatívát is megadtak a bejegyzésben.

(Nyitókép: MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ben Jeremiah
2021. március 30. 08:42
Milliós bérleti díj? Szar alaktól béreltek ebben a járványos időben. Amúgy, hadd idézzem a kedven liberális mantrát, amikor a balipsi kormányok alatt a nemzeti, keresztény ügyek vergődtek: Nem segély kell, a piac ítél. Tessék jól csinálni, és lesz bevétel. Lásd a naptévét, a 168 órát, hogy pörög. Hadd segítsek: Tessék jó programokat csinálni, és dőlni fog a lé.
mucsay
2021. március 30. 08:10
mondanám hogy oldja meg az önkormányzat, de tudom, hogy a fekete- el simon féle vezetés bőségesen ki fogja segíteni a klubtársait
cutcopy
2021. március 29. 22:31
Bem mozi esélytelen a túlélésre, II. kerület, ballib polgi..
nempolitizálok
2021. március 29. 21:52
Én amúgy nagyon szeretem a mozifilmeket, évekkel ezelőtt még néha el is mentem moziba, de annyi a gyökér, hogy inkább otthon rendeztem be magamnak az én kis mozimat. Reklámmentes, gyökérmentes, ingyenes, technikailag is elég jó és hatalmas a filmválaszték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!