Bódi Guszti oltásra buzdítja a romákat

2021. április 03. 15:09

A zenész abban bízik, hogy hatalmas rajongótáborukat mozgósítva sok emberhez el tudják juttatni a kampány üzenetét: az oltás életet ment.

2021. április 03. 15:09
null

A Bódi család több fiatal és idősebb unokatestvért, rokont temetett el a koronavírus miatt, ezért óriási megkönnyebbülés volt számukra, amikor elérhetővé vált a vakcina – írja a Borsonline

„Nálunk nem volt kérdés, hogy én, Margó és a gyerekek is vállalják az oltást, mert ez az egyetlen megoldás arra, hogy ne történjen több tragédia” – szögezt le a portálnak a zenész. Mint fogalmazott:

A mulatós sztár hozzátette: „persze nem akarom senkinek megmondani, hogy mit tegyen, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie”.

Bódi Guszti sosem felejti el azt a tíz napot, amikor fiuk állapota miatt aggódtak

Amikor Bódi Csabi, a sztár fia „elkapta a vírust, tíz napig a poklok poklát éltük át. A legádázabb ellenségemnek sem kívánom, hogy ilyen helyzetbe kerülnön” – hangsúlyozta a zenész, aki abban bízik, hogy hatalmas rajongótáborukat mozgósítva sok emberhez el tudják juttatni a kampány üzenetét:

az oltás életet ment.

Címlapkép: Facebook 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2021. április 03. 22:28
Miért a romákat? Miért nem a cigányokat? És de főleg: miért nem a magyarokat? Csakkérdem :)
states
2021. április 03. 17:42
A cigányok mellett az elhülyült dékások sem oltatják magukat, Feri iránymutatása szerint, amivel a saját választóit írtja. Most sírjunk vagy röhögjünk? Majd mikor a vezető beosztású dékás elhalálozik, gyorsan eltüntetik a facebook fiókjából az oltás ellenes uszításokat.
Ninini
2021. április 03. 16:52
Olyan, amilyen, most jól beszél.
amaurote
2021. április 03. 16:39
"a romák nem bennszülöttek, nem az övék az ország" na, kitől idéztem? annyit segítek, hogy az ő főpapja németh sándor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!