Otthon teraszozik Gyurcsány Ferenc

2021. április 25. 15:38

A Demokratikus Koalíció elnöke saját kertjében készített fotóval reagált Orbán teraszos képére.

2021. április 25. 15:38
null

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-bejegyzésben jelentette be péntek reggel, hogy Magyarország elérte a három és félmillió beoltottat, ezért szombattól újra kinyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai. A miniszterelnök fényképet is töltött fel közösségi oldalára arról, hogy egy újranyitott teraszon sört fogyaszt.

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke vasárnap a következőt poszttal reagált az intézkedésre a Facebookon:

Kép: Gyurcsány Ferenc/Facebook

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2021. április 26. 23:57
Feri bajban, Olgicát rendberakta,jujjjj,jujjjjjj,juuuuuiijjjjjj!!!!
youngboy
2021. április 26. 17:12
Az ülőgarnitúrát már valószínűleg a saját magad által összeharácsolt pénzből vetted Szemkilövető Ripacs. A teraszt még a rikácsoló feleséged akasztgató nagyapja építetthette.
őrnagyőrnagy
2021. április 26. 16:06
Vigyázz, feri, meg ne csípjen valami allergén rovar, mert megint a detoxban kötsz ki a végén!
Krupp Skya
2021. április 26. 16:02
Gyurcsány bemegy egy borozóba és rendel a pincérnél három deci bort, két deci szódával, odaszól a pincérnek, de jó erős legyen ám. Pincér kiméri és belepisál Gyurcsány borába. Kiviszi Gyurcsány megissza. -Hozzon még egyet, ez tényleg jó volt. A pincér már nem tud többet pisálni ezért odamegy a szakácsnőhöz, hogy pisáljon bele. Nem lehet mert pont megvan, mondja a szakácsnő. Nemszámit ez mindent megiszik mondja a pincér. A szakácsnő belepisál. A pincér kiviszi, Gyurcsány belekóstol, majd megjegyzi. -Maga kis rafinált, én észrevettem, hogy ez ez már nem az előbbi hordóból van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!