Egy kocsma teraszára szervezi első tüntetését Szanyi Tibor pártja

2021. április 30. 20:56

Autós megmozdulás helyett „terasz-tüntetést” fog tartani az ISZOMM.

2021. április 30. 20:56
null

A Szanyi-féle Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom még márciusban jelentette be, hogy az igazságos bérekért küzdve autós megmozdulást tervez május elsejére.

A párt terve végül változott, autós megmozdulás helyett egy kocsma teraszára szerveztek tüntetést, Huszti Andrea pártelnök szerint támogatóik között vannak vendéglátósok, egészségügyben dolgozók és roma egyesületek is. A párt közleményben azt írta, azért döntöttek „terasz-tüntetés” mellett, mert „a rendőrség – a járványhelyzetre hamisan hivatkozva – betiltotta a tüntetést”.

Nyitókép: MTI / Kovács Attila

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magicus
2021. május 01. 13:52
Kezdem megszeretni a kapitányt! A sötét szemüvegben azért jobban fest a Tibi bá'! Az eltakar egy fél litert minimum!
Mirtilla
2021. május 01. 09:53
"ISZOMM, tehát vagyok ", "Politizálok,tehát kocsmába megyek" Tiszta sor.
AROON
2021. május 01. 08:26
Vigyed Fletot is, mert amiről szólna, azt bebuktatok. Max jól bebasztok. Cak egy szösszenet, a választások napján Gőgös úr a szocik jelöltje a kocsmában minden alkesznak fizetett piát, hogy kire szavazzanak. Szavazás után megkerdeztem az egyiket, kire tett xet. Válasz, hát a cocialistakra, de a Fideszre is hátha nem nyernek a cocik. Ha ha ha érvénytelen szavazás. Most a trollok írásai hasonlóak.
A ráció prófétája
2021. május 01. 06:47
Aki egészen eddig kétségek között vergődött volna, hogy a Kapitány mennyire gondolja komolyan ezt a pártot, annak most ez a bizonyíték. Én azt gondolom, hogy ez az ő személyes bosszúja a baloldal felé. Mi itt a jobb oldalon minden estre köszönjük, Kapitány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!