Ferenc József miniszobra a Duna felett ringatózik

2021. május 08. 08:11

Kolodko Mihály új alkotása a Szabadság hídra került.

2021. május 08. 08:11
null

Kolodko Mihály miniszobra eleinte az alkotó kerékpárjának vázán himbálózott, majd állandó panorámára cserélte folyton változó pozícióját a Szabadság hídon, írja az Index.

Emlékeztettek: a kihelyezés nem légből kapott, a hidat eredetileg a császárról nevezték el, azonban a németek 1945 januárjában felrobbantották. A monarchia uralkodójának

függőágyban történő ábrázolása meglehetősen szokatlan, de mindenképpen egyedi.

A kis szobrot egyébként két lakattal rögzítette a hídhoz az alkotó.

Nyitókép: Kolodko Art/Facebook

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2021. május 10. 13:42
Mocskos Habsburg. Az egy dolog, hogy mit tett velünk. Mert azt mindenki leszarja a világban, és még a magyarok fele is. (A másik fele azért utálja). DE KIROBBANTOTT EGY VILÁGHÁBORÚT IS MELLÉ!!!!!!! Meg megfertőzte a feleségét szifilisszel, de ez már nulla ahhoz képest. Egy igazi szar ember volt.
Akitlosz
2021. május 08. 22:58
A Kodály köröndre meg Hitler szobrot tesz a "művész"? Az sem lenne légből kapott.
Akitlosz
2021. május 08. 22:58
"Emlékeztettek: a kihelyezés nem légből kapott, a hidat eredetileg a császárról nevezték el, " a habsburg uralom idején.
tevevanegypupu
2021. május 08. 22:30
Most akkor a Lánchídra egy kis Haynaut készít? Nem értem..eddig minden szobra olyan helyes volt..ezt nem kellett volna..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!