Gyurcsány Ferenc új kampányfilmmel jelentkezett

2021. május 29. 10:47

Új kampányfilmmel jelentkezett a Demokratikus Koalíció elnöke.

2021. május 29. 10:47
null

„Íme az Orbán-show!” címmel posztolta új kampányvideóját Gyurcsány Ferenc közösségi oldalára, amelyben a főszerepet a miniszterelnök alakítja, s mint a videóban elhangzik, a kormány emberei „az összeomló egészségügy, a rekordmagas árak országában élnek, amelyet távoli diktatúráknak adósítottak el”.

A Demokratikus Koalíció elnöke a Gyurcsány-show című, cikkünk alján megtekinthető videóra reagál, amelyben a baloldali kormányzás magas rezsiárai, és az elszálló államadósság kerülnek szóba.

Őszödi beszéd, üzengetés

Mint ismert, a napokban volt a tizenötödik évfordulója az őszödi beszédnek, ebből az alkalomból Orbán Viktor is posztolt közösségi oldalára. Gyurcsány Ferenc úgy tűnik, zokon vette ezt, több ízben is reagált a miniszterelnök videójára, először kommentelt, majd saját videót is gyártott.

A DK elnöke hasonlóképp reagált Orbán Viktor pénteki rádióinterjújára, ahol a magyar kormányfő arról beszélt, hogy a baloldalon „Gyurcsány a főnök”.

Ha ezt kívánja, szívesen megküzdök vele. Higgye el, nem fogja megköszönni a végén”

– fogalmazott a DK elnöke.

Nyitókép: Facebook

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Woof
2021. május 30. 23:28
Ha már Orbán Show című videóról van szó, akkor berakhatták volna azt a Gyurcsány show helyett.
geyza1947
2021. május 30. 15:49
Eze csak a bemelegítés, várjunk csak a rendszer változásig ! Majd amikor sorra rendezik a szaftosabbnál szaftosabb filmeket a fideszesekről. Köszönhetően a bárgyú kálomistának ! Mert már a jégeső sem mossa le a trógerről, hogy ö inditotta útjára a politikusokat lejárató filmeket !
Mátyás01
2021. május 30. 15:17
Úgy érzékelem, hogy Gyurcsánynak van becsípődve Orbán. Van baj, teljesen állapotba került Feri, egy hete elszabadult. Jó látni. :)
bagira
2021. május 30. 14:26
Gyurcsányék okozta ország csődöt Orbánék rendbe hozzák , ismét a Gyurcsány klán az országra rátámad hogy kifoszthassa . Baloldaldal gazdagodik a jobb oldal munkájából a nép meg les kimarad mindenből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!