A Fidelitas Írországba reptetné Niedermüllert

2021. június 10. 16:31

Az ifjúsági szervezet szerint a baloldalnak van miért térden állva bocsánatot kérni.

2021. június 10. 16:31
null

A Fidelitas Írországba szóló szimbolikus repülőjegyet vitt Niedermüller Péternek, aki azt írta a közösségi oldalára, hogy inkább ír lenne, mint magyar – erről a Fidelitas számolt be a Facebook-oldalán.

Azt javasolják neki, hogy „menjen el pihenni amíg tart az Európa-bajnokság, ne terhelje az idegrendszerét, mert sok minden lesz, ami nem fog a baloldalnak tetszeni az elkövetkező hetekben: sok lesz a magyar zászló, a magyar szurkoló, a magyar buzdítás!”

Azt írják, ha valakinek van oka letérdelni és bocsánatot kérni, akkor azok Gyurcsányék: „az ország kifosztásáért, Magyarország történetének legkorruptabb kormányzásáért, a magyart a magyar ellen uszító politikáért, a 2006-os szemkilövetésért, az emberek közé lövetésért, a kardalopozásért, a lovasrohamért, a magyar családok adósságba taszításáért, az egész kormányzásukért, az őszödi hazugságbeszédért, és a mindenannapos nemzetárulásért, amit az Európai Unióban elkövetnek Magyarországgal szemben!”

Azzal zárják a posztjukat, hogy a baloldalnak van miért térden állva bocsánatot kérni.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zaajan
2021. június 11. 10:46
Zsidó provokáció, rajtra készen áll a válasszal.
confitür
2021. június 11. 06:26
Niedermüller még azoknál is hülyébb, akik megválasztották polgármesternek.
Frick László Intézet
2021. június 11. 05:38
A belga néphit szerint a belgiumi cigányok Magyarországról származnak. Ennek bizonyítására belga ethnográfusok a belgiumi cigányok jellegzetesen osztrák neveit szokták sorolni: Schwarzmüller, Trollmann, Backermann, Weismueller, Niedermüller , Prohaska, Jankowsky. Szerintem folyamodjunk Peter Niedermüller belga állampolgárságáért, de vallonflamand nemzetiséggel. Én aláírom.
Frick László Intézet
2021. június 11. 05:35
GINA HASPEL Könnyen-gyorsan szeretnénk csekkolni szövetségeseink népnevelését. Hogy állnak. Sajnos hallani még eltérő véleményeket. KEITH Szervereink dolgoznak a szűrések statisztikáin. GINA HASPEL Baromság. Olyant találjatok ki, amik egyben buzdítanak is a minta átvételére. És képi legyen az üzenet, nem az a sok szám már megint. HARUN A BLM-tégyepellést javasóllom. Van jezeknek a gőcsögöknek az a zizéje, ami űszerintek a foci lenne. GINA HASPEL Yep. A soccer. Folytasd! HARUN Ahol hatékony a népnevelés, jazoknak a zószágoknak a csapatai letégyepöllenek. GINA HASPEL Ez fasza! Akkor ezt meg is szavaztuk.(körülnéz) Van valakinek ellenvetése, nincsen, akkor a következő napirendi pont. KEITH Ginnie, úgy teszünk, mintha, vagy egyből inkább szavazzuk meg! GINA HASPEL Spoooooh!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!