Harcolni fogok

2021. június 18. 12:14

Aki beszól nekem, vagy megkóstol a Facebookon, 99 százalékban arc nélkül teszi. Interjú.

2021. június 18. 12:14
Osvárt Andrea

Mit csinál a 99 Mozgalom azon kívül, hogy Karácsony Gergelyt támogatja?

Megszólítja és összehozza azokat az embereket, akik Magyarország újraegyesítését, vagyis megbékélését támogatják, és azokat is, akik bizonytalanok, akik nem feltétlenül akarnak politizálni. Eggyel lazább szervezet, mint egy párt.

Milyen formái lesznek ennek a megszólításnak?

Júniusban volt az első programtájékoztatónk Budapesten, és még a hónapban jön a második vidéken, de még nem tudom a pontos helyszínt, nem én vagyok a szervező. Ezekre az alkalmakra ki lehet látogatni személyesen, és lehet követni élőben az interneten. Beszélgetni akarunk, párbeszédet kezdeményezni.

Támadták, amiért odaállt Karácsony mellé?

Támadnak, ami nem esik jól, mert alapvetően művész vagyok és érzékeny. Ilyenkor előveszem a pszichológiai tanulmányaimat, tudatosítom magamban, milyen az affektív attribúció: a negatív kommentek sokkal jobban megmaradnak, mint a pozitívak. Aki beszól nekem, vagy megkóstol a Facebookon, 99 százalékban arc nélkül teszi. A barátaim is mondják, hogy legyek erős, mert internetes cikkekben már lehet engem érő támadásokat olvasni. Ezekkel még nem találkoztam, nem kerestem rájuk. De színésznőként sokszor kritizáltak már az életben, voltam célpont és bűnbak, amikor olyasmit írtak, »megbukott Osvárt Andrea filmje«. Edződtem.”

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandinka
2021. június 19. 23:19
Elvtársnő! Leutánozhatnád madonna, a szuperdemokrata választási igéretét, te IS értesz hozzá legalább annyira( nem állok be sorba). Vagy már megtetted?
catalina9
2021. június 19. 15:27
Osvárt Elvtársnőnek üzeni egy igazi színész! Jászai Mari: A hazaszeretetről A hazaszeretet egy nemzetben az, ami a testben az egészség. Attól naggyá nő, anélkül elsorvad. Hazaszeretet nélkül nincs nemzet, csak horda. A nagy nemzeteket az tette naggyá. A hazaszeretetet nem lehet magyarázni, mint nem lehet az egészséget sem, ami nélkül meghal a test. Mibelőlünk magyarokból, hát nem veszitek észre, hogy évtizedek óta próbálják azt kilopni és vele egyetlen erőnket, a lelkünk önérzetét. Egyforma nemzeti kincsünk a vagyonunk, az eszünk, a becsületünk, az időnk. Ezeket a kincseinket lopjuk mi meg mindennapi apró hazaárulással."
Rocktoberi
2021. június 19. 09:11
Ki ez a hp?
Szedlacsek
2021. június 19. 08:39
A szegény ember kifogásai a fb-on: 1) nincs profilképe - mert kötelező? 2) ha van profilképe - kamu-kép. 3) ha nem kamu a kép - nem tudsz helyesen írni se. 4) ha tud helyesen írni - Fidesz-birka 5) ha nem Fidesz-birka - irigy. Hagyjuk már ezeket a dumákat! Semmi hitelesség nincs benned te osvát(h).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!