Megjelent Perintfalvi Rita papi pedofíliáról szóló könyve

2021. június 06. 10:13

Az alkotás címe: Amire nincs bocsánat – Szexuális ragadozók az egyházban.

2021. június 06. 10:13
null

Pénteken megjelent Perintfalvi Rita Amire nincs bocsánat – Szexuális ragadozók az egyházban című könyve a Kalligrarm kiadásában.

A kiadó bejegyzése szerint a könyv azokat szólítja meg, akik nem mertek megszólalni, akiket nem szabad magára hagynunk ezekkel a traumákkal”. A Bookline-on olvasható leírás szerint a könyvben Perintfalvi a „papok által elkövetett szexuális abúzusok áldozatainak történetét és ezen bántalmazások egyházstrukturális okait” kutatja.

Perintfalvi Rita katolikus teológus, aki a doktori fokozatát a Bécsi Egyetemen szerezte és jelenleg a Grazi Egyetem posztdoktori oktatója. Főbb kutatási területei a jobboldali populizmus és a vallási fundamentalizmus összefüggései, illetve az „antigenderezmus”. Perintfalvinak ez az első könyve.

Kép forrása: A Kalligram Facebook oldala

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2021. június 08. 12:26
Nem adunk érte egy árva fityinget sem. Ostoba liba hazudozásait fölösleges promotálni.
Ooomph
2021. június 07. 15:20
Jahh. Ajánlom figyelmetekbe a google-t. Írd be: pedofil rabbi... Amúgy a gyerekek körülmetélt péniszéből a vért a rabbik szokták kiszívni. Csak gondoltam szólok.
Hoked_ly
2021. június 07. 05:55
Szívesen olvasnék egy könyvet a liberális pedofilokról is! Meg a többiről, úgy általában! De a címe legyen a "Miért vagyok liberális és pedofil" vagy valami hasonló! De a liberális, mindenképp kapcsolódjon a pedofiliához!
tevevanegypupu
2021. június 06. 21:12
Persze, vannak pedofil papok,ami borzalmas és kétségbeejtő, teljesen tönkreteszik azt a munkát,amit a katolikus papok ezrei áldozattal és rendíthetetlen hittel végeznek. Ez a Nemtudommilyen Rita valószínűleg szépen keres majd ezzel a könyvvel, sokkal inkább,mintha azokról a papokról írna, akik helytállnak azokon a területeken,ahol ezerszám gyilkolják a keresztényeket és a papokat. Ferenc pápa kedvenc témája is a pedofilia, tökéletesen elfeledkezve azokról a papokról, akik valóban életveszélyben szolgálják Jézust..Az nem olyan népszerű..és nem is adható olyan jól el..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!