Kiszelly: Brüsszel a gyermekvédelemben is elvenné nemzetállamoktól a hatáskört

2021. július 27. 09:34

Ahogy a migrációnál, úgy a gyermekvédelem terén is saját maga akar dönteni – jelentette ki a politológus.

2021. július 27. 09:34
null

A Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója hozzátette: Brüsszel azért támadja Magyarországot, Csehországot és Lengyelországot, mert ezek az országok nem tagjai az „euróadósság-zónának”, ezért Brüsszel nem tudja a „gazdaságon keresztül fogni” ezeket a tagállamokat. Ezzel szemben Franciaország, Spanyolország, Görögország és Olaszország az Európai Központi Bank lélegeztetőgépen van, a bank átutalásaival tudja megszorítások nélkül víz felett tartani gazdaságát – jegyezte meg.

Kiszelly Zoltán szerint az LMBTQ-ideológia egy nagyon veszélyes, globalista ideológia. Az Európai Unió is ennek a globális világrendnek az egyik eleme, ezért a felnövekvő generációk körében is el akarják terjeszteni ezt az ideológiát, hogy amikor a mostani gyermekek felnőnek természetes legyen számukra, hogy elsősorban nem magyarok, hanem egy „szivárványos univerzum” tagjai.

Azt mondta, a baloldal álproblémákról beszél, de fontos emlékezni arra, hogy Joe Biden amerikai elnök egyik első intézkedése volt, hogy az elődje, Donald Trump által kihirdetett tilalmat megszüntette és újra engedélyezte a gyermekeken elvégezhető nemváltoztató műtéteket.

Ha a baloldal hatalomra kerül, feltehetően nem tud majd ellenállni a globalista nyomásnak, és rögtön beengedi az LMBTQ-ideológiát az óvodákba, iskolákba, ezért fontos a népszavazás, amellyel megállt parancsolhat a magyarság – jelentette ki Kiszelly Zoltán. Hozzátette: a népszavazás üzenet lenne nemcsak Brüsszelnek, hanem a magyar ellenzéknek is, hogy a magyar társadalom többsége nem támogatja az LMBTQ-ideológiát.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2021. július 27. 21:08
Olyan nincsen, hogy "ezekben függetlenség van" ország. ------------------ Pedig a 27 EU tagállam pont ilyen.
Kriszta67
2021. július 27. 11:43
https://www.google.com/amp/s/vigyazo.blog.hu/2015/10/16/20_eve_rejtely_ki_irta_a_torontoi_jegyzokonyveket%3Flayout%3D5 Hogyan valósítható meg az emberek – különösen a fiatalok – életmódja feletti kontroll? A dokumentum a legfontosabb feladatnak a családra épülő társadalmi szerkezet megváltoztatását tekinti, mondván, ha ezt sikerül megrendíteni, akkor felszámolhatók lesznek a tradicionális vallási felfogások is. A nyugati társadalom alapjai lényegükben a zsidó-keresztény örökségből eredeztethetőek. Pontosan ebből az örökségből jött létre a család, minden létező társadalmi szerkezet csomópontja és szegletköve. A család megváltoztatását már a 19. század végi és 20. század eleji forradalmi írók elkezdték, majd a nonkonformista filozófusok folytatták azzal a céllal, hogy az egyén érdekeit és fontosságát előtérbe helyezzék a család felett. A változásokat mint progresszív, a modernitás és a demokrácia kiszélesedését szolgáló folyamatokként igyekeznek beállítani. Az individuális jogok abszolutizálásával eredményesen alá lehet ásni a nemzeti, etnikai, vallási közösség érdekeit: Többé nem a társadalom (a többség joga) az, amit kötelező érvénnyel kell védeni az egyénekkel szemben, akik fenyegetést jelenthetnek erre, hanem fordítva: az egyén joga az, ami védelemre szorul a többség potenciális fenyegetésétől. Ennek az alapvetésnek a megvalósítását szolgálja a hagyományostól eltérő szexuális viselkedésformák – mint egyéni alapjogok – törvényi védelme, valamint olyan gyermekvédelmi jogszabályok és intézmények felállítása, amelyek az állam számára lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek feletti felügyeletet könnyedén ki tudják vonni a családi keretek közül, ha ezt indokoltnak látják. Azáltal, hogy a szülői szerepet átruházzuk az államra, sokkal könnyebb lesz ezt követően egyesével kisajátítani minden olyan jogkört, amelyek korábban a szülők kizárólagos hatáskörébe tartoztak. Így elérjük, hogy a zsidó-keresztény gyökerekkel rendelkező hagyományos, vallásos oktatást a gyermekek elleni visszaélésként kezeljék. Tévedés azt gondolni, hogy csak a kommunista vagy náci állam akarta kisajátítani a gyermekek nevelését. A progresszív társadalmakban is cél az, hogy a gyermek egyéni jogaira – például a nemi identitásának szabad eldöntésére – való hivatkozással korlátozzák a szülők jogait a nevelés során. Ha ezt sikerül általános, globális gyermekvédelmi alapokmányban rögzíteni, akkor nemcsak az óvodákban lehet majd megtiltani a gyerekek nemek szerinti megkülönböztetését – amint arra már ma is több példa van skandináv országokban –, hanem ezt a követelményt ki lehet terjeszteni a családokra is. Ha pedig a szülők ragaszkodnak ahhoz, hogy újszülött koruktól kezdve a biológiai nemüknek megfelelően neveljék, öltöztessék és szólítsák gyermeküket, akkor a „gyermekvédelmi hivatalok” közbeavatkozhatnak, és kiemelhetik a „veszélyeztetett” gyerekeket a családból, ahogyan azt ma a bántalmazott vagy ellátás nélkül hagyott gyerekekkel teszik.
krotak
2021. július 27. 11:15
A ma embere tudomásul veszi, hogy egyesek a saját nemükhöz vonzódnak. Nincs részük semmiféle üldöztetésben. Az ellenzék taktikai hibát követ el, amikor harcosan az élére áll mindenféle szexuális aberrációnak.
Akitlosz
2021. július 27. 11:08
Ja ez a "Brüsszel" ez egy ilyen elvevős. Egy ország vagy független ország vagy EU tag. A kettő egyszerre nem lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!