Magyar fiatalok álltak ki a normalitás mellett a TikTokon

2021. július 29. 07:56

A liberális tartalmakat ellensúlyozandó, számos ismert magyar tiktoker állt ki a konzervatív értékek és a normalitás mellett egy közös videóban.

2021. július 29. 07:56
null

A fiatalok körében rendkívül népszerű TikTok nevű alkalmazásról nem éppen a jobboldaliság és a normalitás jut elsőként az eszünkbe, a platformra feltöltött rövid videók között többségben vannak azok, amelyek a különféle balliberális nézeteket népszerűsítik. Ebből lett elege több ismert magyar tiktokernek, akik egy közös videóban álltak ki a konzervatív értékek és a normalitás mellett – írta meg a vasarnap.hu.

Néhány hónappal ezelőtt már volt egy hasonló projekt, akkor „Keresztény ellenállás” címszó alatt mutatták be a videósok a kedvenc szentírási szakaszukat – ezzel is tiltakozva a TikTokon elszaporodó sátánista tartalmak és szimbólumok ellen.

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferer
2021. július 29. 21:01
nagyon demagóg tiktok videó. A szereplők fele pedig úgy néz ki mint egy ballibsi.
Erdőmester
2021. július 29. 18:02
Nagyszerű fiatalok, további hitet, erőt és kitartást kívánunk a tevékenységükhöz. Nagyon sok félrevezetett fiatalnak van szüksége arra, hogy a baloldali neoliberális szirénhangok ellensúlyozására kortársak is segitsék a normális ertékrend irányába.
Prominet
2021. július 29. 13:39
Van még reménysugár...
berteve
2021. július 29. 11:14
Az alsó videó a kereszténységről szól, tehát nem fideszes és nem is gáz. A felső pedig a szélsőjobbos propaganda, és mint ilyen, nagyon gáz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!