Fekete-Győr: „Baszatáskát jól megpakoltuk tegnap”

2021. augusztus 15. 13:58

A Momentum miniszterelnök-jelölt-jelöltje olyat vigadott szombat éjjel, hogy posztolni sincs ereje.

2021. augusztus 15. 13:58
null

Különös Facebook-sztorit osztott meg pár órája a Momentum elnöke, aki a baloldal számos prominens képviselőjével együtt úgy érezte, az EFOTT fesztiválon szeretné meggyőzni hazánk fiataljait pártja és programja támogatásáról. Politikustársaihoz hasonlóan ő is szelfivel emlékezett meg kortes körútjáról. A poszt tanúsága szerint azonban

sikerült olyan durván b*szatnia az éjjel,

hogy emiatt vasárnapi posztjait csak erős csúszással tudja majd követői számára prezentálni. A Mandiner teljes szerkesztősége nevében mielőbbi jobbulást kívánunk a másnapos Fekete-Győr Andrásnak!

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2021. augusztus 21. 18:53
a rendkívül primitív benyögés jelentését csak találgatni tudjuk .... nyilván libsi körökben ismert, nekik ez a stílusuk ... számomra a "teli van a puttonyom"-ra hajaz, azaz "teli volt a töke" fegyőrnek és két társának és nyilván közösen könnyítettek, besegítettek a másiknak ...
bpe
2021. augusztus 19. 13:25
na, volt magic mirror az efotton?..
Vidėken újrakezdő
2021. augusztus 17. 20:46
Undorító ez a pali.
nempolitizálok
2021. augusztus 17. 09:10
Nagyon progresszív román buzi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!