Bántalmazták a DK egyik önkormányzati képviselőjét

2021. augusztus 28. 15:57

A képviselő a történtek miatt haladéktalanul feljelentést tett – közölte az ellenzéki párt sajtóirodája.

2021. augusztus 28. 15:57
null

A közlemény szerint Varga Gergő, a DK újbudai önkormányzati képviselője az őszi ellenzéki előválasztásra gyűjtötte az ajánlásokat, eközben ütötte meg egy férfi. A bántalmazó a kiérkező rendőrökkel is vitába keveredett, és azt mondta, hogy

a DK képviselőjének és aktivistáinak baseballütővel kell szétverni a fejét”.

„A Demokratikus Koalíció elutasítja az erőszakot, a bántalmazott képviselő pedig haladéktalanul feljelentést tett. Elkeserítő, hogy Orbánék uralma alatt ilyen szintű gyűlölet harapózott el az országban, de mi, európai magyarok hiszünk abban, hogy a 2022-es választás után ez is megváltozik” – áll a közleményben.

(MTI-OS)

Címlapkép: Facebook

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BobbyBacsi
2021. augusztus 29. 16:21
Egy ütés már verésnek számít?vér folyt vagy csont tört?esetleg a kettő kombinációja?mert ha nem akkor max legyintésről beszélünk..
Macskakalapban2
2021. augusztus 29. 10:00
És még mindig tartom, hogy ha éles lövedékkel lőne Orbán akkor az itt kommentelő fideszesek ujjonganának örömükben.
jánosbácsi
2021. augusztus 29. 08:30
Ti is meglesztek verve nem kicsit nagyon . A választáskor ollan verést kaptok ,hogy beszartok. A pörköltszaftos meg menekülni fog a karmalita kolostorból felcsútra.
tölgy
2021. augusztus 29. 07:42
Íme a moslék - benne a böszme dobrev koalíció - gyűlöletcunamijának hordaléka! Azt kapják amit adnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!