Leszbikus címlappal pózol templomban Lukácsi Katalin

2021. augusztus 18. 16:09

„Jézussal közösen szeretnék olvasni vallomásokat a szerelemről” – közölte a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke.

2021. augusztus 18. 16:09
null

Ahogy korábban mi is lehoztuk, az Elle legutóbbi száma háromféle címlappal jelent meg. Az egyiken egy homoszexuális pár, a másikon egy leszbikus, a harmadik pedig egy heteró pár fotójával a címlapon. A Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke most közösségi oldalán osztott meg ezzel kapcsolatban egy képet, amelyen a női lap leszbikusokat ábrázoló címlapjával pózolt egy templom előterében.

Lukácsi meg is magyarázza a kép jelentését, felteszi a kérdést: „Most bűnt követek el, vagy csak törvényt sértek, hogy Jézussal közösen szeretnék olvasni vallomásokat a szerelemről az Eucharisztia bensőséges, pislákoló társaságában?”

A bejegyzésben megemlíti a címlapon szereplő Jordán Adél és Székely Kriszta kapcsolatát – amelyben szerinte „nem egyértelmű a monogámia melletti elköteleződés”. Ezzel kapcsolatban úgy folytatja: „ez nem jelenti azt, hogy az LMBTQ-emberek ne vágynának az egész és teljes embert felölelő társkapcsolatra, mint amelyre az Isten vágyik az emberekkel”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BAJA
2021. augusztus 20. 09:43
Pedofil címlap hogy nem volt?
nempolitizálok
2021. augusztus 19. 16:22
Meri ezt a zsinagógában is? Nem az a baj ezekben, hogy mocskosak, hanem az, hogy azt is mocskolnák ösze ami nem az.
istvanpeter
2021. augusztus 19. 15:24
Talán nem is tehet róla, hogy az agyműködése teljesen felmondta a polgári szolgálatot.
Esvány
2021. augusztus 19. 15:13
"Most bűnt követek el, vagy csak törvényt sértek...?" Azt nem tudom, de az messziről látszik, hogy megzakkantál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!