A mentőknek békésen zajlott az EFOTT

2021. augusztus 15. 17:59

A mentőknek a négynapos rendezvényen 41 esetben kellett segítséget nyújtaniuk jellemzően rosszullétek, kisebb sérülések miatt.

2021. augusztus 15. 17:59

A mentőknek békésen zajlott az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) – közölte az Országos Mentőszolgálat vasárnap az MTI-vel. Mint írták: az idei nyár legnagyobb fesztiválja, az EFOTT egészségügyi biztosítását az Országos Mentőszolgálat részletes mentési terv alapján, öt telepített mentőegységgel végezte.

A mentőknek a négynapos rendezvényen 41 esetben kellett segítséget nyújtaniuk jellemzően rosszullétek, kisebb sérülések miatt, rendkívüli esemény, életveszélyes eset azonban nem történt – tájékoztattak. A 45. EFOTT-ot augusztus 11-15. közt rendezték a Velencei-tónál, Sukorón.

Az ellenzéki képviselők sem unatkoztak az EFOTT-on
A fesztiválon többek között részt vett Gyurcsány Ferenc és Fekete-Győr András is. Mint közösségi oldalaikon írták, a DK elnöke „csinálta a fesztivált”, a momentumos politikus pedig „megpakolta a baszatáskát”.

A fesztiválon többek között részt vett Gyurcsány Ferenc és Fekete-Győr András is. Mint közösségi oldalaikon írták, a DK elnöke, a momentumos politikus pedig .

(MTI, Mandiner)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pestykornel
2021. augusztus 16. 09:25
Egyetlen embert kellett detoxikálni , világos rozsdaszínű összehugyozott répanadrág volt rajta .
Knerten
2021. augusztus 16. 00:41
"Turisztika" = fülsiketítő zaj, vonaglás, kosz, bűz, szemét, IHB ( = iszunk-hányunk-belefekszünk), bioszex ( = baszás fűvel-fával), drog. Örülök, hogy segíthettem értelmezni e nemes összegyülekezés szíve közepét.
kunfia
2021. augusztus 15. 18:07
Igaz,egy orbánista mit keresne az EFOTTon,ők legföljebb a nemzetközi cigánytalálkozón gyűlnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!