Ruszin-Szendi Romulusz: Meglepetés is lesz az idei légi parádén

2021. augusztus 12. 11:28

Az augusztus 20-ai légi parádén szinte a teljes magyar légierő képviselteti magát.

2021. augusztus 12. 11:28
null

Meglepetéssel is készül a Magyar Honvédség az idei augusztus 20-ai budapesti légi parádéra” – nyilatkozta a Magyar Honvédség parancsnoka a közmédiának csütörtökön a Parlamentnél, ahol személyesen is megtekintette az ünnepi parádéra gyakorlatozó pilótákat.

Ruszin-Szendi Romulusz a meglepetésről annyit mondott: olyat is lehet majd látni a Duna felett, amit Magyarországon magyar géppel még nem láthattak az emberek. A mintegy háromnegyed órás légi parádén szinte a teljes magyar légierő képviselteti magát. „Meg szeretnénk mutatni, hogy mink van és mire képesek a pilótáink” – fogalmazott a vezérőrnagy, aki azt mondta: szeretné, ha minél többen eljönnének augusztus 20-án a Parlamenthez, közösen ünnepelni az esküt tevő fiatal tiszteket, és megcsodálni, hogy mire képesek a pilóták a Magyar Honvédség régi és új eszközeivel.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Bús Csaba

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Briantiq
2021. augusztus 13. 21:08
Boldogság - fröcsögnek a moral insanity-k. :)
files32
2021. augusztus 12. 15:55
Hány gép zuhan le Rémusz?
Akitlosz
2021. augusztus 12. 14:25
"A mintegy háromnegyed órás légi parádén szinte a teljes magyar légierő képviselteti magát. " Mert a teljes légierő is alig tud kitölteni egy légi parádét. A teljes légi erő sem jelent valami sok gépet.
Trüpéma
2021. augusztus 12. 12:32
Na és persze büszkék vagyunk a katonáinkra, és támogatjuk őket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!