Tucker Carlson Magyarországról, Orbán Viktorral jelentkezett be a világhírű műsorába

2021. augusztus 06. 07:28

Az MCC Feszt miatt Magyarországon tartózkodó műsorvezető interjút készített Orbán Viktorral.

2021. augusztus 06. 07:28
null

Tucker Carlson már néhány napja Magyarországon tartózkodik, meglátogatta a magyar határzárat Orbán Balázs társaságában (amely szerinte gyakorlatilag megállította az illegális migrációt), címlapinterjút adott a Mandinernek (melyben többek között arról is nyilatkozott, hogy Orbán Viktor ellenáll Soros György támadásainak és a demokráciáért harcol), valamint beszélgetett egyet Szalai Zoltánnal, a Mandiner főszerkesztőjével.

Most Magyarországról jelentkezett be a műsorába, amiben meginterjúvolta Orbán Viktort. Az interjút, illetve a teljes műsort alább megtekinthetik. Az interjúról készült összefoglalónkat IDE kattintva érhetik el.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook oldala

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2021. augusztus 06. 12:49
Karácsonynak meg kellene néznie párszor ezt az interjút, hátha ragad rá valami. Mi is filmeket nézve tanultunk az iskola mellett.
konfucius
2021. augusztus 06. 12:49
Azoknak, akik Orbán angolját basztatják, itt egy mondat Tucker Carlson szjából: "His accent is thick, but his english is precise." Megjegyezném, hogy nincs tolmács, nincs semmi, két ember leült beszélgetni.
Biivisz
2021. augusztus 06. 11:57
@JMoflicheque ! @Bulvár Viktor ! @McEmese ! Egyet azért sose felejtsetek : ORBÁN ELJELENTÉKTELENEDIK !!! (Bátran - mint eddig is - mondogassátok magatoknak, hátha úgy kicsit könnyebb!) :-)
Biivisz
2021. augusztus 06. 11:49
Húúúú, ez szuper !!! Remélem sokan megnézik(ték) Amerikában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!