VV Zsolti szondáját fújta Fekete-Győr az EFOTT-on

2021. augusztus 17. 14:30

„0,39 egy viceházmestertől? Gyerekek, ez hihetetlen” – vélekedett a Momentum elnöke.

2021. augusztus 17. 14:30
null

Osváth Zsolt, a kanapébeszélgetéseiről ismert influenszer is kilátogatott az EFOTT-ra, ahol végigjárta a pártok sátrait és standjait. Gyurcsány Ferenc például azt nyilatkozta, énekelni tud nagyon jól, meg táncolni, és azért jött ki EFOTT-ra, hogy szelfizhessen Majkával és Curtisszel. 

VV Zsolti Fekete-Győr Andrással is készített egy villáminterjút, kérdésre a Momentum elnöke elárulta, két viceházmestert fogyasztott el az interjú készítésekor. VV Zsolti rákérdezett arra is, előfordulhat-e az, hogy Fekete-Győr András hajnalban félmeztelenül táncol egy asztalon. 

Az, hogy összeszedsz egy bokorból, az nem. Az asztalon táncolós, az benne van [a pakliban]”

– fogalmazott Fekete-Győr.

Nyitókép: YouTube

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lmbtq
2021. augusztus 20. 18:43
Az a baj a magyarokkal, ha sovány vagy az a baj ha dagat az a baj, ha meleg az, Nem a lényeget fogták meg hanem hogy nézki zsolti és hogy fegyőr buzi-e A csúnya emberek báncsák a másikat!! Period.
Libtard Cleaner
2021. augusztus 18. 21:29
Nem, és el kell hogy utasítsam a homoerotikus közeledésedet, remélem nincs harag :(
Freakkutya
2021. augusztus 18. 12:24
A kvalitás, az kvalitás! vv Zsolti... Fekete-Győr... Ha szívni, ha fújni kell, ezek ott vannak!
hátakkor
2021. augusztus 18. 09:04
FeGyőr a Momentumról a Mandinak 2017-ben: "Mi a garancia arra, hogy nem ez lesz az új SZDSZ? Mi az, hogy új SZDSZ? Hogy koalícióra lépünk az MSZP-vel? Az életemet teszem rá ide önöknek erre az asztalra, hogy ez nem fog megtörténni."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!