Zuhannyal próbálta lemosni elektromos rollerét Fekete-Győr András (VIDEÓ)

2021. szeptember 11. 17:44

A roller meglepő módon tönkrement.

2021. szeptember 11. 17:44
null

VV Zsolti Youtube-csatornáján jelent meg egy videó arról, hogy a Momentum elnökével beszélget autózás közben. A felvételen a Drót.info vett észre egy érdekes részletet. Fekete-Győr András arról mesélt, hogy volt egy elektromos rollere, ami nagyon koszos volt és gondolta, hogy lemossa, ezért betette a zuhany alá. A roller elektronikus rendszere pedig meglepő módon feladta a küzdelmet, és tönkrement.

Osváth Zsolt láthatóan szintén megdöbbenve fogadta a történetet, és ironikusan csak annyit kérdezett a politikustól, 

Az említett részlet itt látható:

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2022. május 09. 18:37
Ezt az identitás zavaros kis faszt zavarják már el a parlamentől! 1 komolyabb iskolában ennek a töredékéért kibasszák a gyereket a suliból! Ez a zavaros féregnyúlvány meg parlamenti képviselő! Akkor viselkedjen is úgy!
Krupp Skya
2021. szeptember 13. 09:45
Ismerősömnek a kutyáját vágta agyon az arám. A Tinódi utca és Gabona utca kereszteződésében a sarkon álló házban lakott. Elvágták tőben a házba bevezető háromfázisú kábel köteget a kapu mellett, majd elfelejtették lekötni a trafóházban a feleslegessé vált kábelköteget. A kutya lejött sétálni, pisilt egyet és máris halott kutya volt.
Krupp Skya
2021. szeptember 13. 09:21
Ezek a dolgok nem számítanak, pl. Gyurcsány is gázolajjal töltötte fel a benzines autót amit kölcsön kért aztán milyen jó miniszterelnök volt. Izé bácsi most nem jut eszembe a neve, ő meg Humboldt Egyetem kölcsön könyvével töltötte fel a könyvtárát aztán milyen jó polgármester. Ja egyik sem az.
olajfa1
2021. szeptember 13. 09:01
TE!Fe-Győr! A KONNEKTOROD IS KOSZOS!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!