Hajdu János: Több ezer rendőr dolgozik a pápa biztonságának szavatolásán

2021. szeptember 10. 13:57

A TEK főigazgatója elmondta: sem a magyar hatóságoknak, sem a vatikáni csendőrségnek nincs fenyegetettségre utaló információja.

2021. szeptember 10. 13:57
null

Több ezer rendőr dolgozik azon, hogy a pápa biztonsága garantálva legyen – mondta a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Hajdu János ismertette: sem a magyar hatóságoknak, sem a vatikáni csendőrségnek nincs fenyegetettségre utaló információja, így technikai akadálya nincs a vasárnapi látogatásnak.    Kérdésre válaszolva ismertette: a katolikus egyházfő pápamobilon való közlekedése a néhány órás látogatás neuralgikus pontja, itt kerül Ferenc pápa legközelebb a hívekhez, akiket azonban ellenőrzött beléptetési rendszeren keresztül engednek be a területre.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. szeptember 11. 09:12
Sok migráns kapott már állampolgárságot... Ezért teljesen jogos a fokozott óvatosság!
Senki Alfonz
2021. szeptember 10. 17:21
Úgy szólt a hír, hogy repül a csávó, sőt még az utódját is kinevezték, bemutatták!!! Újabb esély neki, vagy hamis hír??
files32
2021. szeptember 10. 16:16
Nincs is annyi rendőr, valamiért elhagyták a pályát.
amaurote
2021. szeptember 10. 15:30
miért kell védeni? jézust se vették körül testőrök
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!