Kulka Jánosnak romlott az állapota, nem tud színpadra állni

2021. szeptember 11. 12:22

A színművész a démonaival küzd és az a leghőbb vágya, hogy meghaljon – nyilatkozta egy lapnak.

2021. szeptember 11. 12:22
null

A Trojka Színházi Társulás a Facebook-oldalán tudatta sajnálattal a közönségének, hogy Kulka János a futó előadásaikban határozatlan ideig nem lép színpadra. Azt írják, hogy a színművész személyisége pótolhatatlan, ezért meglévő szerepeibe az őszi félévben az előadások rendezője, társulatuk művészeti vezetője, Soós Attila ugrik be. A tavaszi félévtől pedig szerepeit átértelmező rendezői koncepcióváltás mellett, Takács Katalin színművész veszi át – írják.

A Blikk azt írja, hogy az afá­ziával, a sztrók után kialakult beszédzavarral küzdő művész nemrég arról beszélt, öt évvel a betegsége kezdete után továbbra is csak birkózik a beteg­sége után visszamaradt nehézségekkel.

A Marie Claire magazinnak pedig nemrég azt mondta, az a leghőbb vágya, hogy meghaljon, mert nincs jól, és még mindig küzd a démonaival. „Olyan, mintha lobotómiát hajtottak volna végre az agyamban. Idegennek érzem magam” – fogalmazott az interjúban.

(Fotó: Kulka János színész /b/ és Fazakas Péter rendező A játszma című film forgatásán az újlipótvárosi Tátra utcában 2020. október 20-án. MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marcus Gravius
2021. szeptember 12. 19:08
Minden szodomitának ez a sorsa... Vagy azért mert rájön, hogy aberrált... Vagy azért mert benyeli a hiv-t vagy a szifiliszt, utána meg már nem olyan az élet, mint azelőtt. Kulka buzi. Ezért akar meghalni...
Nicki
2021. szeptember 12. 14:42
Szerintem attol romlott az allapota, hogy megnezte az ellenzeki videoklippet.
Pitypangocska
2021. szeptember 12. 12:01
Jobbulást!
kolozsv
2021. szeptember 12. 09:18
Szegény. Mindenesetre sokáig megőrizzük emlékét a freeszfe és "Élni hívlak" alakítások után mi, akik színpadon nem szoktuk látni. Én a pandémia alatt és most sem megyek színházba, a Trojka színház pedig sosem volt a céljaim között. Sajnos, volt barátom is, aki feladta a szélütés után. Nem bírta elfogadni, hogy a beszéde sosem lett tiszta. Nem lett öngyilkos, csak belehalt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!