Csalást sejt veresége hátterében a mulatós polgármester

2021. október 01. 07:54

Alpár György szerint a körzetében, Baranya 4-ben, azért volt olyan lassú a szavazatszámlálás, mert nem sikerült megszámolni, hogy a DK nyert.

2021. október 01. 07:54
null

„18.15.- kor még míndíg nincs eredmény a Baranya04 körzetben! Azt kell gondoljam, hogy ebben semmi demokratikus és semmi tiszta dolog nincs!

Kövezzetek meg de azt gondolom, innentől kezdve nem gondolm hitelesnek az előválsztást, főleg a számolás végeredményét!”

– írta Alpár György, a Jobbik és a Mindenki Magyarországa Mozgalom közös jelöltje a Facebook-oldalán csütörtök este. A polgármester arról lett közismert, hogy az előválasztási küzdelem előtt piacra dobta a saját mulatós lemezét.

A csütörtök esti posztja után néhány órával tovább fejtegette gyanújának okait egy második bejegyzésben: „[...] Hiába hívtok, irtok még mindíg semmi többet nem tudok a Baranya 04 evk.-ról

mert még mindíg nem sikerült megszámolni,hogy a Dk nyert! Ha pedig nem akkor, igen!

Gondolom, nagy a baj hisz itt nem egyértelmű, hogy Klárikát és vele eggyütt a Dk képviselőjét akarják!”

Végül a Baranya 4 választókerületben Szarkándi Lajosné, a DK jelöltje nyert 37,64%-kal,

Alpár György pedig 27,61%-kal utolsó lett.

***

Az idézett részleteket változtatás nélkül közöltük.

***

Amennyiben a polgármester mulatós karrierjére kíváncsi, tekintse meg a következő videót:

Nyitókép: Alpár György Facebook-oldala

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dobóka
2021. október 02. 19:21
Egy újabb bizonyíték arra,hogy nem megfelelő a képviselő,politikusi kiválasztási eljárás. Az az ami nincs ! Mindenek előtt pszichológiai teszt szükséges. Nem szabad ennyi őrültet felelősség teljes beosztásba engedni !!! Egy határokon belüli általános műveltség ! ( minimum ) Egy adott értéken felüli IQ . Stb. Szakemberek kell összeállítsanak egy megfelelő Tesztet !!! Szégyen és gyalázat ami ebben az országban történik . Ezek nyilván semmilyen felelősség tudattal nem rendelkeznek ami a hazát, az embereket, a jövőt illeti ; csak és csak is a hatalom-lopás-fosztogatás !!!
Medve László
2021. október 02. 15:27
Nomen est omen. Ilyen figura a parlamenbte? Az ellenzék színvonala. A zene meg kommersz roma muzsika - nesze neked Jobbik!
kispufi
2021. október 01. 21:23
Erre még a Regátban is elégedetten csettintenének. Igazán be is futtathatták volna a mélydemokraták, ha már Bezzegrománia így visszainteget.
MZperXXL
2021. október 01. 14:47
Kövezzetek meg, de nekem ez a párhuzamos mulatós karrier tetszik - végre egy politikus, aki nem csak a politikából akar élni. A jakuza-stílusutánzatú tetkó viszont ... na, arról ne szót ejtsünk, inkább a témát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!