Breitbart: Az MTV a budapesti díjátadójával áll ki az LMBTQ+ közösség mellett 

2021. október 20. 10:06

Az amerikai lap szerint Chris McCarthy, a csatorna vezérigazgatója leszögezte, semmilyen cenzúrát nem fogadnak majd el a műsor tartalmát illetően.

2021. október 20. 10:06

Chris McCarthy, a csatorna vezérigazgatója arról nyilatkozott a Breitbartnak, hogy a Music Television arra használja majd fel a Budapesten megrendezésre kerülő éves díjátadójukat, hogy kiálljanak a meleg, leszbikus, transz és egyéb szexuális irányultságúak jogaiért. A cikk szerint a műsor így a magyar és más LMBTQ+ közösségek melletti szolidaritás kifejezése is lesz, és McCarthy leszögezte, semmilyen cenzúrát nem fogadnak majd el a műsor tartalmát illetően.

Az írásból kiderül, hogy Szijjártó Péter, magyar külgazdasági és külügyminiszter korábban kifejtette, a nemrégiben elfogadott, sokak szerint kirekesztő törvény a gyermekeket védi a homoszexuális és pedofil propagandával szemben, az Unió viszont zsarolja Magyarországot azzal, hogy a törvényre hivatkozva visszatartja az újjáépítési alap forrásait. 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. október 20. 19:24
Remélem beengedik a hajléktalanokat melegedni.
Daily
2021. október 20. 13:39
Sokkal nagyobb hatást érne el ez a sok gyáva nyuszifül ha Szaúd-Arábiai vagy Afganisztáni városban provokálna. De ahhoz már nem elég tökösek.
Magyarok Pásztora
2021. október 20. 13:07
Az mtv egy pöcegödör.
hlaci83
2021. október 20. 12:04
Kontraproduktív lesz ez itthon, de csinálják csak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!