Felújított képpel és hanggal látható a Queen budapesti koncertje a mozikban

2022. január 31. 13:52

A filmet Zsombolyai János rendezte, a vezető operatőr pedig Ragályi Elemér volt.

2022. január 31. 13:52
null

Február 1-jéig látható a mozikban digitálisan restaurált képpel és 5.1-ben újrakevert hangzással a Queen budapesti koncertjéről szóló film, amelyet Zsombolyai János rendezett, a vezető operatőr pedig Ragályi Elemér volt.

Az együttes 1986. július 27-én a Népstadionban adott koncertet, ezen az eseményen énekelte el Freddie Mercury a 72 ezres tömeg előtt a Tavaszi szél vizet áraszt című népdalt.

Nyitókép: YouTube

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makutyi
2022. január 31. 19:57
Én nagyon szeretem, szerettem őket, de ez a koncert hangzásilag botrányos. Freddy rettentő lazára vette, a legtöbb magashangot eldörmögte, totál hakniszerű volt az egész amit csinált. Én elhiszem, hogy annak, aki ott volt hatalmas élmény volt, de a film óriási csalódás volt.
westend
2022. január 31. 18:17
Ott voltunk azon a koncerten a nejemmel, vagyis akkor még csak a barátnőmmel. Szenzációs volt, egy örök élmény maradt nekünk.
KBA98
2022. január 31. 16:04
Mindegy, hogy milyen szexuális vonzatú volt, mert nem ezen van a hangsúly, hanem a ZENÉN! A zenéje fantasztikusan jó, ő pedig Kaposi szarkómában halt meg. Csúnya halál, sokat fizetett a kilengéseiért, de a zenéje örök!
neeskens
2022. január 31. 15:41
Freddie Mercury meleg volt, vagy legalábbis biszexuális. Viszont az még egy olyan kor volt, amikor az előadók nem a nemi hovatartozásukkal, hanem a tehetségükkel próbáltak meg érvényesülni. Abból meg rengeteg adatott neki, ráadásul óriási alázattal viselkedett a szakmája és a közönsége iránt. A magánéletét meg már akkor is békén kellett volna hagyni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!