Visszalépett a baloldal jelöltje Kiskunhalason

2022. január 14. 11:40

Már meg is van, ki indul helyette.

2022. január 14. 11:40
null

Egészségügyi okokból mégsem indul el az országgyűlési választáson a DK-s Horváth Roland Károly, aki az előválasztáson 55 százalékkal nyert a Bács-Kiskun megyei 5. számú választókerületben – közölte a párt közleményben.

Mint írták: mivel már nincs idő új előválasztást rendezni, az ellenzéki pártok megállapodtak, hogy egy másik DK-s politikust, Molnár Lászlót indítják, aki polgármester is volt már a térségben.

A körzetben a fideszes jelölt 2018-ban 56 százalékot kapott.

(MTI-OS)

Nyitókép: Facebook

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2022. február 14. 16:43
Vajon Horváth Roland Károly mit kap ezért cserébe?
Reszelő Aladár
2022. január 17. 14:44
Akkor most mégis felkészül MZP?
Dezsőke
2022. január 15. 10:11
ezt találtam: A választási kampányok jól kitapintható stratégiára épülnek fókuszba helyezve a kormány negatív tulajdonságait. Az egyik legnegatívabb és legbiztosabb támadási pont a korrupció, ami ellen küzdeni kell, különösen akkor, amikor a korrupció az élet természetes részévé kezd válni. Minden jelölt és párt a korrupció ellen harcot hirdet, de soha nem jelenik meg az ellenzék programjaiban a korrupció megelőzésre, annak konkrét felszámolására, számonkérésre vonatkozó részletes terv, esetleg törvény- javaslat, amit számon lehetne kérni. Hogy miért nem állítanak fel azonnal aválasztott új kormányok (önmagukat) korlátozó, a korrupciót megelőzni képes új szabályokat, törvényeket, amelyek minden területen részletes szabályozásokat írnának elő, vagy hoznának új törvényeket a korrupciós bűncselekmények büntetési fokozatainak lényeges megemeléséről, esetleg komoly szankciókról.(?) Mindenki válaszolja meg maga a kérdést. A rendszerszintű „törvényesített” látszatot öltő korrupció is korrupció, talán a legsúlyosabb változat. A korrupció bármilyen formát ölt, sohanem lehet törvényesített. A törvényesség és korrupció (vagy eltulajdonítás) nem összeférhető fogalmak. A korrupció, bármilyen alakzatban is jelenik meg, bűncselekmény. Az ezzel kapcsolatba hozható személyek a bűncselekmény részesei. Csupán csak olcsó választási trükk a „korrupció-kártya” kijátszása, ha a program nem tér ki a részletes „megszorításokra”, a felszámolás módjaira, ha az új kormány nem rendelkezik saját korlátairól, amely valódi megújulást, korrupcióellenes becsületes jövőt hozhat. Ha erre nem kerül sor, nem remélhetjük a korrupció felszámolását, mindössze a nevek cserélődnek kormányváltás címén.
Jaja
2022. január 15. 07:46
Érzi a vereséget. És persze szégyelli a futóbolond megnyílvánulásait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!