Vágó István Nagy Ferónak: Egy nagy büdös francot!

2022. február 12. 10:30

A DK politikusa szerint ő nem ismerte előre a kérdéseket a Milliomosban.

2022. február 12. 10:30
null

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Nagy Feró nagyon a szívére vette, hogy a DK-s Vágó Istvánnak nem tetszett, hogy Németh Alajos (Lojzi) lett az Artisjus elnöke, ezért elküldte a fenébe Vágó Istvánt. Vágó most közösségi oldalán reagált Nagy Feró szenvedélyes kritikájára.

Vágó véget akar vetni „ennek a világnak”

„Nagy megtiszteltetés nekem, hogy a Kossuth-díjas művész ismét megszólított egy posztom kapcsán, melyben Lojzi különös mondatát idéztem: »A negatív gondolatok, a hazudozások megváltoztatják a kristályszerkezetét a víznek. Ami az agyunkban 80 százalék.« Aztán gratuláltam az új Artisjus-vezetőnek. Lojzi fenti állítását én nem minősítettem, de Feró indulatait ez mégis kiváltotta. Nem csodálom. Nekem is furcsa volt” – írja bejegyzésében.

Vágó így folytatta: „Van azonban néhány megjegyzésem a Kossuth-díjas szavaihoz: Nem emeltem kezet Lojzira. Továbbra is bárkit merészelek a számra venni, még Nagy Ferót is. Nem bukott celeb a jelenlegi státuszom, hanem Feró új elvtársai által kirúgatott egykori tévés műsorvezető. Lehet, hogy megbuktam basszusgitározásból, de nem emlékszem, melyik koncertemen üdvözölhettem volna a veterán zenészt, ahol ezt megállapíthatta volna.”

Ezt követően hangsúlyozta: „Hogy miért lett volna kamu bármelyik kvízműsorom, annak a bizonyítása érdekelne.

mondja ki, és ennek cáfolatát akár bíróság előtt is bemutatom. Nem vagyok a BKV felügyelőbizottságának tagja. Az új Kossuth-díjas új stíljében válaszolok. Hát egy nagy büdös francot!

Kép forrása: Youtube

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JoOnny
2022. február 13. 21:41
Ennek a vén kecskének egyetlen jó megmozdulása az volt, amikor hülyét csinált a homeopatákból.
Krupp Skya
2022. február 13. 15:38
"Vágó István, vegyészmérnök. Kiválóan beszél angolul, németül, franciául, spanyolul (e négyből felsőfokú és szakmai nyelvvizsgája van)," Ilyen nagy tudású? mégsem tudta hogy a műanyag permeabilitása nem kétszáz, hanem egy. Különben Adolf Hitler is jólbeszélt németül oszt mire ment vele?
Gyugyu12
2022. február 13. 09:02
Feró, az ki? Ja a nemzet PATKÁNYA.
Gyzoltan
2022. február 13. 05:29
Tényleg furcsa világot élünk meg! A Vágók, Jakabok, Bajnaik, Gyurcsányok, és még hányan, szereplése mindenképpen felteszi a kérdést; -Volt itt rendszerváltás Magyarországon, avagy azzal még elmaradásban vagyunk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!