A Heti Hetes egykori sztárjai már nem szeretnek szerepelni, ha Márki-Zay mondatairól kérdezik őket

2022. február 17. 06:59

Most nem emelték fel a szavukat a fasizmus ellen.

2022. február 17. 06:59
null

Márki-Zay minapi, fasisztázós és kommunistázós mondatai – ismert: a miniszterelnök-jelölt szerint ők a szövetségben külön-külön is képviselik a két bukott ideológiát – azért is érdekesek, mert a hatpárti összefogás körül számos olyan egykori SZDSZ-es értelmiségi található, akik a rendszerváltás óta a fasizmus visszatérésétől rettegnek. Nem csak a kilencvenes években, még 2014-ben is videót készítettek arról, hogy miért nem szabad a Jobbikra szavazni.

Ilyen előzmények után hívott fel közülük Bohár Dániel néhányat, hogy megkérdezze véleményüket a politikai közösségük vezetőjének szavairól. Spoiler: az egykori tévés sztárok, akik imádtak szerepelni, most nem voltak túl bőbeszédűek.

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. február 17. 20:05
P.S.: MER' ILYEN SZAROKAT NEM NÉZEK, EZEK NEKEM RANGON ALULI OKÁDÉKOK....
syphax
2022. február 17. 20:03
Én vagyok az egy, az egyetlenegy ember a világon, aki : 1-.) Hajszálpontosan tudom mi vót' az a szar Heti Hetes. Viszont: 2.) EGY, AZAZ EGYETLENEGY ADÁSÁT VAGY ISMÉTLÉSÉT SEM(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) LÁTTAM SOHA-SOHA-SOHA...
roughneck
2022. február 17. 11:07
Marki: Azt, hogy ki a fasiszta, a kommunista, a naci, a zsido, a buzi, a a Fideszes, a baloldali arulo, azt en mondom meg!
mdave88
2022. február 17. 10:38
És nyúlszájat tud még csinálni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!