Az orosz nagykövetség szerint egyre több inzultus éri a magyarországi oroszokat

2022. március 14. 12:37

A megnövekedett esetszám miatt még forródrótot is indítottak.

2022. március 14. 12:37
null

Az orosz ajkú állampolgárokat érő üldöztetések, sértések és diszkrimináció egyre szaporodó eseteivel kapcsolatban forródrótot indít a magyarországi orosz nagykövetség – olvasható az orosz nagykövetség oldalán. A megnövekedett esetszám kapcsán egy forródrótot is elindítottak, a [email protected] e-mail címre lehet jelezni a nagykövetség felé az inzultusokat.

Nagyságrendileg mintegy 20 ezer orosz vagy orosz anyanyelvű él hazánkban.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2022. március 15. 07:23
Mandiner!Elfogadhatatlan az,hogy nem reagáltok a felvetett problémákra.Egyetlen szó,megnyilvánulás nincs.Ez számomra úgy értelmezhető ,hogy nagy ívben leszarjátok a kommentelők kéréseit,véleményét.Vártam néhány napot,az idő letelt.Többé nem követem az oldalt és nem kommentelek. Ilyen hozzáállás után,amit műveltek,remélem sokan teszik meg ugyanezt!
Reszelő Aladár
2022. március 14. 18:49
Itt is vannak szupertoleráns social justice warriorok. Ismerve őket azt se számít, ha éppen Putyin elől menekültek.
Rizsa
2022. március 14. 15:47
A zaklatás valószínűleg a moslék oldal felől jön.
masikhozzaszolo
2022. március 14. 15:23
Én rendkívül élvezem ezt az Isteni párbeszédet, amit a Mandiner kommentelők folytatnak a Virtuális Online Újsággal. Nem veszik észre, hogy ez az egész egy Mesterséges Unintelligencia készítménye. Nincs valóság mögötte. Olyan mint egy Chatrobot. Kérdezhetsz tőle bármit nem tudja. Viszont nem is válaszol. Semelyik megadott mailcímről, senki. Már régebben mondtuk, a jobboldali médiát lekapcsolják a választás közeledtével. Ez az. Az imádkozók hiába imádkoznak a Fekete Madonna lábai előtt, és akár Babba Máriához is akár, a válasz ugyanaz. Széles, sokat sejtető mosoly... Mondom hogy Isteni. Olyan mint a Pestisrácoknál Huth Geri. Nincs is. Ikon. Lehet csókolni. Akár Covid idején is. Vagy lehet úgy csinálni, mint MZaj, mikor mondja, hogy Spötle!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!