Feljelentést tesz a budavári Fidesz Csobánczy Gábor ügyében

2022. március 17. 16:19

„A baloldali pénzprivatizációhoz a kilencvenes évek bevált egyik magánosítási technikáját, a kuponos módszert alkalmazták” – írták közleményükben.

2022. március 17. 16:19
null

Büntetőfeljelentéssel fordul az I. kerületi Fidesz a hatóságokhoz Csobánczy Gábor, az I. kerület DK-s alpolgármestere ügyében – írták közösségi oldalukon. 

Emlékeztetnek: Csobánczy Gábor, az I. kerület DK-s alpolgármestere üres vagyonnyilatkozata ellenére több cég tulajdonosa. Azt is írják a közleményben, hogy Csobánczy ismeretségi köre több, a kerület számára kedvezőtlennek tűnő szerződést is kötött az önkormányzattal.

Az ügyleteket aláírásával V. Naszályi Márta polgármester szentesítette

– írják.

Kuponos módszerrel tízmillió a lakok pénzéből

A közlemény szerint a „baloldali pénzprivatizációhoz a kilencvenes évek bevált egyik magánosítási technikáját, a kuponos módszert alkalmaztákEgy kávézót üzemeltető vállalkozás – amelyet Csobánczy a nyilvánosságban képviselt, de a strómanja nevén van – egy kuponos akció keretében akár tízmillió forintot is kaphatott a Várnegyed lakóinak pénzéből”. A történtek miatt az I. kerületi Fidesz büntetőfeljelentést tesz.

Nyitókép: Képkocka, Facebook-videó

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2022. március 17. 17:32
Csal, lop, hazudik: balliberális féreg.
Abiondi
2022. március 17. 17:20
Ügyvéd legyen a talpán, aki ezt bebizonyítja! Ugyanaz a módszer mint a pártvezetője esetében???
MrStokes
2022. március 17. 16:42
A jutalékos rendszer Naszályéknál is működhetett.
llnnhegyi
2022. március 17. 16:40
Naszály Márta ezért küzdött,hogy ilyen okmányokat alairjon,szentesitsen. Lebukott ő is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!